E, ovako treba... > Plovila
Novi čamac- CRANCHI HOLIDAY
steps:
Svaka cast, za radnu akciju, od ponedeljka dolazim u inspekciju radova 114
DzEG:
O pa vi ste stvarno nešto radili? Moram da pohvalim ekipu čak su stigli i meni da pomognu da prenesemo čamac na drugi kraj dvorišta, ali na žalost imao sam samo pivo da im ponudim pošto nisam nabavio Kvas na vreme. 😁 Motor izgleda perfektno pogotovo sa mojim priključkom za gorivo. 😁
srsa:
--- Citat: DzEG 06, 04, 2019, 22:54:37 posle podne ---O pa vi ste stvarno nešto radili? Moram da pohvalim ekipu čak su stigli i meni da pomognu da prenesemo čamac na drugi kraj dvorišta, ali na žalost imao sam samo pivo da im ponudim pošto nisam nabavio Kvas na vreme. 😁 Motor izgleda perfektno pogotovo sa mojim priključkom za gorivo. 😁
--- Kraj citata ---
Па наравно да ниси набавио квас кад је Страја (Милета) све покуповао. sajkaca Прави залихе за лето. flasica
Bakara:
--- Citat: DzEG 06, 04, 2019, 22:54:37 posle podne ---O pa vi ste stvarno nešto radili? Moram da pohvalim ekipu čak su stigli i meni da pomognu da prenesemo čamac na drugi kraj dvorišta, ali na žalost imao sam samo pivo da im ponudim pošto nisam nabavio Kvas na vreme. Motor izgleda perfektno pogotovo sa mojim priključkom za gorivo.
--- Kraj citata ---
Čak i lepše radi sa tuđim gorivom sajkaca
popeye:
U dobrom drustvu je sve lakse. Da ste pili pivo, jos bi palili hondu....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju