E, ovako treba... > Plovila
Novi čamac- CRANCHI HOLIDAY
Bakara:
Koliko sam ja razumeo, ovaj nosač se kači na iste rupe gde se ranije kačila i Z noga. U tom slučaju pretpostavljam da sigurno postoji neko ojačanje unutar samog zrcala? U suprotnom bih i ja delio Duletovo mišljenje
MiletaStamat:
Postoji unutra laminirana daska, ali mi je nešto sumnjiva kad sam bušio rupe za šrafove, kao da je prozukla. Imam ploče mogu staviti i sa spoljnje strane ispod nosača do čamca, ako mislite da treba staviću, mada ja se sa 80 kg, i bez te unutrašnje ploče kešao za nosač ne mrda ni mm.
oblak:
Nemoj Mileta da te pale ovi nasi nauticari, koliko sam shvatio kacis 15-20 KS. Za tu snagu ovo sto si spremio je teska artiljerija. Motor gura, odnosno upire tako da tolika ploca unutra nema smisla. Koliko je to sto radis "mostogradnja" evo ti nosac motora za snagu motora 10 KS
http://webshop.grosinox.co.rs/products/481-nosac-vanbrodskog-motora-podesivog-22-35.aspx
a ovaj za 12HP https://www.marinastores.hr/product/90-nosaci-vanbrodskih-motora/1522-nosac-motora-12-hp-1011
znaci igracka. Stavi taj spolnji deo i malo vece sajbne s unutrasnje strane i to je thumbup
LSI:
Милета ће качити мотор од 25 КС, тежак 72 кг.
Ова конструкција ће без проблема носити тај мотор.
А са том великом плочом, коју ће поставити с унутрашње стране крмене коморе, и коју ће везати за подужне носаче који су носили бродски мотор, та конструкција би требало да без проблема носи и знатно тежи мотор.
Никад се не зна да ли ће Милета, једног дана, одлучити да мотор замени неким јачим и тежим.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Terca:
--- Citat: MiletaStamat 14, 03, 2019, 19:05:18 posle podne ---...Nosač će se kačiti sa tri šrafa debljine 10 mm, po tri sa svake strane, kroz krmenu dasku i kroz ovu ploču 6mm, a ploča će se šrafiti bočno u šasiju broda sa još dva šrafa debljine 8 mm, tako da to ne sme da mrdne ni delić milimetra...
--- Kraj citata ---
moram samo da kažem da puknem na lakat: brod nema šasiju.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju