Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Nautičko-turistički vodič Tise
Vlada 69:
Dali neko zna dali postoji neka prava nauticka karta Tise sa sve ucrtanim naperima,nesto slicno kao nauticki atlas Dunava.Letos sam isao po ekstremno malom vodostaju do Titela i nisam mogao da verujem koliko ima napera koji se npr.ne vide kada je vodostaj malo visi,niti se mogu nazreti po strujanju vode kao npr.na Dunavu(dosta je sporija od 'Svete reke").Znam da se treba drzati plovnog puta ali mislim da je to potencijalna opasnost ne samo za motore i ladje vec prvenstveno za kupace (i skakace u vodu).
Kapetan:
--- Citat: Vlada 69 27, 01, 2009, 11:50:23 pre podne ---Dali neko zna dali postoji neka prava nauticka karta Tise sa sve ucrtanim naperima,nesto slicno kao nauticki atlas Dunava.Letos sam isao po ekstremno malom vodostaju do Titela i nisam mogao da verujem koliko ima napera koji se npr.ne vide kada je vodostaj malo visi,niti se mogu nazreti po strujanju vode kao npr.na Dunavu(dosta je sporija od 'Svete reke").Znam da se treba drzati plovnog puta ali mislim da je to potencijalna opasnost ne samo za motore i ladje vec prvenstveno za kupace (i skakace u vodu).
--- Kraj citata ---
da li si pokusao ovde:
http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,204.0.html
captjerry:
Postoji i detaljno uradjeno istrazivanje Tise kao i detaljno uradjen atlas Tise za nauticki turizam ali jos nije izasao iz stampe...bice na sajmu na nasem standu...a mozda moze i nesto ranije, moram da pitam izdavaca...ako ima vise zainetersovanih sigurno moze...
Vlada 69:
Ok cap,ako ne pre onda na sajmu.U svakom slucaju bilo bi dobro da izadje iz stampe pre sezone a sajam je idealno mesto
,samo da tiraz ne bude toliko mali da izvisimo.
Kapetan:
--- Citat: captjerry 27, 01, 2009, 14:20:36 posle podne ---Postoji i detaljno uradjeno istrazivanje Tise kao i detaljno uradjen atlas Tise za nauticki turizam ali jos nije izasao iz stampe...bice na sajmu na nasem standu...a mozda moze i nesto ranije, moram da pitam izdavaca...ako ima vise zainetersovanih sigurno moze...
--- Kraj citata ---
ima :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju