Da kazem i ja svoje misljenje. Lagan i mali camac, moze da ima kabinu i da to sve bude kako treba. Primer je Tiger Shark koji sam imao, ali kabina ne sme da bude velika, ni visoka. Kabina na Tiger Sharku unutra ima povrsinu 2m x 1.60m, a ceo camac je dimenzije 4.30m x 1.70m, tezina 210kg. Visina ne znam kolika je, ali nije velika. Moze bez problema da se prespava noc/dve/tri.
Ovaj tvoj je i veci i tezi, ali kabina koju si zamislio ocigledno nije dobro resenje. Siguran sam da mozes da imas kabinu u kojoj je moguce prespavati, sakriti se od kise i drzati stvari, ali takva konstrukcija ocigledno ne bi odgovarala tvojim potrebama, jer bi kabina trebala da stoji napred, i da bude niska.
Ako si resio da zadrzis taj camac, onda moras odluciti za sta ses najcesce koristiti taj camac. Ako ces cesto izlaziti na vodu, i ostati da prenocis sam ili sa jos jednom osobom - pramcana kabina, ako ce ti cesto dolaziti vise ljudi i sedecete preko dana - tenda, ako si cesto na vodi ali preko dana, pa hoces nekad da se zastitis od kise, onda opet sklapajuca tenda kao sto je Misha predlozio, da moze da te zastiti od kise, ali i da se otvori u slucaju nekog jaceg vetra.