Opšta...Tu smo... > Uputstva
Vojni desantni aluminijumski camac ( izgradnja kabine )
Zoran T:
Skoricu...ti otvori na patosu nisu za sipanje vode radi balasta ili sl...ti camci su se skladistili tako sto se prevrnu naopacke otvore se ti cepovi da izadje ako ima vode i radi kondezacije pa se slazu jedan preko drugog...na 10m2 spakujes 10tak camaca ili 5kom poredjanih idu u visinu oko 140cm pa u magacin...ne moze da stane odeljenje unutra jer su nezgodni za ulaz i izlaz i nezgodni za voznju...koristili smo ih za obuku u veslanju sa max 6 osoba+komandir i za transport opreme...to za sakrivanje potapanjem je jako mastovito ali prakticno nemoguce...takav kakav je otvoren je i najbolji za uzivanje...ako hoces kabinu nadji camac s kabinom ovaj bas i nije za tako nesto ili bi te prepravka skuplje kostala od camca
Škorić:
evo malo slika camca, vidi se 10 vojnika.
broker975fx:
Evo jedna varijanta tende na gumenjaku, tako mesto sam prvi put video ove godine, mozda tako nesto mozes da iskoristis
--- Citat: LSI 27, 09, 2018, 09:05:09 pre podne ---Ево, ја ћу само још овај пут да се јавим, да бих показао да увек постоји и други начин.
Прошле године сам десет дана био учесник регате и спавао сам на мом чамцу који нема кабину. Ево овако
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Zoran T:
--- Citat: Škorić 28, 09, 2018, 10:28:03 pre podne ---evo malo slika camca, vidi se 10 vojnika.
--- Kraj citata ---
To se "pontoniri" vrte u krug i ratuju s veslima...to traje 30tak min i ajd sledeci da se sto pre ispuni "dnevna zapovest"pa na rucak...i nikad vise to ne ponove...
Škorić:
Poz drustvo. jel smeta aluminijumu ako je na njega zavrnut metal tj metalne cijevi? Negdje sam procitao o toj galvanizaciji ili sta vec :) da ga ne treba vezati metalnim lancem i tako to. Jel moze neko da mi pojasni, hvala..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju