Nautika opšta... > Turističke reportaže
Šabački vašar
zorter:
Nesto cemo ostaviti i za sledece dane.
Kapetan:
to poceo sajam ili su slike od prosle godine ?
giganova:
Zoki a gde su slike iz dela za nautiku i elektroniku?
Ja opremi ceo brod,cak sam i pojaseve za spasavanje uzeo.....ma ima za svaciju dusu.Danas idem da se pojacam sa muzickim uredajima za brod,bilo je i radio stanica .Kakve su i dali vrede neznam,nerazumem se.
zorter:
--- Citat: Kapetan 19, 09, 2009, 00:42:52 pre podne ---to poceo sajam ili su slike od prosle godine ?
--- Kraj citata ---
Kap, sve je ovo slikano juce (18.09.09.) Zvanicno vasar je od 21.09 do 23.09. ali zbog skolske dece je uvek sve postavljeno vikend pre 21-og.
--- Citat: giganova 19, 09, 2009, 07:50:43 pre podne ---Zoki a gde su slike iz dela za nautiku i elektroniku?
Ja opremi ceo brod,cak sam i pojaseve za spasavanje uzeo.....ma ima za svaciju dusu.Danas idem da se pojacam sa muzickim uredajima za brod,bilo je i radio stanica .Kakve su i dali vrede neznam,nerazumem se.
--- Kraj citata ---
Giga, danas postavljam slike (iako su slikane juce) sa "buvljaka", posto mi postuje samo po dve slike, pa mnogo sporo ide nisam mogao sve juce da postavim.
zorter:
Ajd da nastavim sa vaserskim slikama. Mozda neko resi i da dodje da pogleda uzivo.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju