E, ovako treba... > Россия
Dilema: Ruski vanbrodski vs ostali
power70:
http://www.moto-market.ru/mot.htm#n23
Ovde imate info o svim modelima vanbrodskih motora koji se proizvode i momentalno prodaju u Rusiji. Moguca je isporuka i u Srbiju .
power70:
--- Citat: Kapetan 23, 09, 2009, 20:10:45 posle podne ---mislim da Veterok ima el start.... cudo da niko ne pominje motore pod nazivom MOSKVA video sam ranije par komada...
--- Kraj citata ---
A ovde ima ponesto o motorima Moskva...
http://www.motolodka.ru/moskva.htm
BOKAC:
--- Citat: kemppi 23, 09, 2009, 19:29:01 posle podne ---Sto se tice veteroka,prvo paljenje se ne vrsi na poteznicu,vec se namota kanap na zamajac i onda se povuce,a posle toga, kada je vruc pali na poteznicu.
--- Kraj citata ---
Znaci ovako,
skines haubu,namotas konopac na zamajac i vuces dok ne upalis. Onda vratis haubu i palis na poteznicu. Ja bih rekao da tu nesto nije uredu.
Na svim "normalnim" motorima namotavanje konopca na zamajac je alternativa ako rikne poteznica.
power70:
--- Citat: BOKAC 23, 09, 2009, 22:33:23 posle podne ---
--- Citat: kemppi 23, 09, 2009, 19:29:01 posle podne ---Sto se tice veteroka,prvo paljenje se ne vrsi na poteznicu,vec se namota kanap na zamajac i onda se povuce,a posle toga, kada je vruc pali na poteznicu.
--- Kraj citata ---
Znaci ovako,
skines haubu,namotas konopac na zamajac i vuces dok ne upalis. Onda vratis haubu i palis na poteznicu. Ja bih rekao da tu nesto nije uredu.
Na svim "normalnim" motorima namotavanje konopca na zamajac je alternativa ako rikne poteznica.
--- Kraj citata ---
I ovde je alternativa...imam sad uputstvo ispred sebe.Veterok se pali kao sto sam malo pre napisao...zatvori se saug povuce se kanap 2 do 3 puta otvoris saug i povlacis konopac! Kasnije u toku dana se pali odmah bez te procedure.
kemppi:
--- Kraj citata ---
Znaci ovako,
--- Kraj citata ---
Upravo tako,prvo paljenje kada je hladan.Kada sam imao Veterok12 samo tako je uvek besprekorno upalio.Skinem haubu,namestim gas na strelicu za paljenje(strelica se nalazi iznad karburatora a ispod zamajca,na pokretnom delu,a pomera se okretanjem rucice gasa)zatim povucem sauh,namotam kanap i zaverglam.Motor se tada javi,spustim sauh i ponovo zaverglam,motor tada upali.To je ono sto sam vec u nekom postu napisao da je motor malo sirov,ali ipak radi.
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju