E, ovako treba... > Россия
Dilema: Ruski vanbrodski vs ostali
SALE NB:
Prvo, ne dirajte mi komšiju! :drinks:
Drugo, ne dirajte mi braću Ruse! :pioneer:
Treće, šta imate da kažete o italijanskim motorima?!
To su ipak tehnički najnapredniji motori na svetu. To što ih ponekad malo lošije slože.... stvar mentaliteta! :taunt:
U Italiji postoji samo jedan proizvođač penti, koliko je meni poznato, to je Selva. To je poslednji veliki proizvođač u Evropi!!!
Imaju program sopstvenih klasičnih 2t motora, sasvim solidnih, imaju program DFI motora, motori sa 2t i direktnim ubrizgavanjem ( nešto kao E-tec)
i imaju 4t program, gde ugrađuju Yamaha motore.
Namerno napisah ugrađuju, pošto kompletni motori dolaze iz Yamahe, a u Italiji ih samo montiraju u kućišta i spajaju sa čizmom.
O kvalitetu tih motora ne treba trošiti reči, zar ne! :good:
power70:
:heat:
splavarsale:
--- Citat: SALE NB 18, 09, 2009, 14:21:18 posle podne ---Prvo, ne dirajte mi komšiju! :drinks:
Drugo, ne dirajte mi braću Ruse! :pioneer:
Treće, šta imate da kažete o italijanskim motorima?!
To su ipak tehnički najnapredniji motori na svetu. To što ih ponekad malo lošije slože.... stvar mentaliteta! :taunt:
U Italiji postoji samo jedan proizvođač penti, koliko je meni poznato, to je Selva. To je poslednji veliki proizvođač u Evropi!!!
Imaju program sopstvenih klasičnih 2t motora, sasvim solidnih, imaju program DFI motora, motori sa 2t i direktnim ubrizgavanjem ( nešto kao E-tec)
i imaju 4t program, gde ugrađuju Yamaha motore.
Namerno napisah ugrađuju, pošto kompletni motori dolaze iz Yamahe, a u Italiji ih samo montiraju u kućišta i spajaju sa čizmom.
O kvalitetu tih motora ne treba trošiti reči, zar ne! :good:
--- Kraj citata ---
prvo,dobar komsija je kao familija
drugo,daleko im lepa kuca
trece,ja imam Selvu,u koju bas i ne mogu uvek da se zakunem,jer se zbog banalnih kvarova,da ne kazem redovnih servisa, tipa impeler i sl. trazenje delova pretvara u moru.Meni je pukla opruga od poteznice i vec godinu dana skidam kapu kad palim(srecom pali iz prve).I na zalost, moja Selva je cistokrvana Selva,a ne ona sa Yamahinim motorom,jer onda bi sve izgledalo mnogo lakse.Ima ih i sa Marinerom.
hallamiti:
au sta se zabagovao forum, jel samo meni ili svima???( splavarsale ima 6 istih odgovora)
giganova:
Ima nas jos koji imaju lepe uspomene sa Ruskim motorima.U to vreme si bio faca na vodi sa vetricem,po koja tomos 18 a od jJapanaca ni traga.Netvrdim da su najbolji motori ali za pametnog coveka i komarac je muzika tako i sa Rusom moze lepo da se navoza,i nauziva.Upravo zezanja radi planiram da osposobim jednog.
Tu je i oprema koja je isla uz plovilo i motor :pioneer: :pioneer: :pioneer:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju