E, ovako treba... > Россия
Dilema: Ruski vanbrodski vs ostali
zoki novus:
elektro start je cudo :)
Radojković:
Ja sam alnaser srpski receno skarabudzio posle 2 godine i radilo je,tako da nije stigla ruka da se iztegli a bas da je lako upaliti 30ks rukom -nije. :suicide:
power70:
Koja je cena za vihor?
power70:
Niko nije rekao da su ruski motori najboji!!Slazem se da je japanska tehnika najbolja u svemu.
Ali....
Ta Ruska tehnika isto sluzi i to za mnogo manje pare! Veteroka 12 sam platio oko 600 evra novog ,koliko kostaju drugi novi motori te snage? BAr su nekoliko puta skuplji!!!
Za mene i neko koriscenje u toku godine oko 50 sati meni ne treba bolji.
Sta da kazem za neptun....platio sam ga 100e dinara nisam ulozio u njega i posle 3 dana voznje meni se isplatio!!
Nema danas svako 3000evra za novu yamahu ili 1000 za polovnu!!
U svakom slucaju opet kazem da je dobro dok ima takvih neznalica koji ne vole Ruske masine...kako bi se mi sirotinja vozili za male pare da nije tako??
Labud 1258:
--- Citat: Dule 17, 09, 2009, 15:45:41 posle podne ---Pa ja i ti nemamo o čemu da polemišemo. Skidam kapu nekom ko na vodi za godinu dana provede vremena koliko ja za nedelju i kaže mi da sam neznalica. Ne samo da voziš ruske motore nego i razmišljaš "po ruski" :) .
I bez ljutnje molim, ako ti imaš pravo da zastupaš i braniš svoje mišljenje dozvoli to i drugima.
--- Kraj citata ---
Iskustvo zlata vredi a stiče se godinama, pa i duže !
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju