E, ovako treba... > Россия
Dilema: Ruski vanbrodski vs ostali
parigroz:
....ili sedneš naopako.....zbog radi utiska.... stri
tamiski pirat:
ma ko da smo svi rodjeni sa rikvercom , malo gurnes sa veslom i u prvu i terrrrraaaajjj . vazno je da ima neutral , i da radi na leru . gurnes camac , u prvu i teraj . moja ladja je 7,5 meteri i vozim je na tamisu . jos nisam dosao u situaciju da mi je rikverc neophodan ..... a tamis je mala reka .... na savi i na dunavu bi zaboravio da postoji rikverc . lol
zankiki:
Jeste Dunav velik, ali kad stajem na vez sa obe strane po 5cm slobodno. Voleo bih nekog da vidim da ubode iz prve, bez zanošenja rikvercom bar na momenat
poljo:
Voznju krmom koristim samo prilikom ulaska i izlaska sa privezista. Lakse mi tako
STG:
--- Citat: tamiski pirat 20, 11, 2013, 20:07:11 posle podne ---ma ko da smo svi rodjeni sa rikvercom , malo gurnes sa veslom i u prvu i terrrrraaaajjj . vazno je da ima neutral , i da radi na leru . gurnes camac , u prvu i teraj . moja ladja je 7,5 meteri i vozim je na tamisu . jos nisam dosao u situaciju da mi je rikverc neophodan ..... a tamis je mala reka .... na savi i na dunavu bi zaboravio da postoji rikverc . lol
--- Kraj citata ---
Ovkav stav imaju samo vlasnici ruskih masina,ni malo cudno,ali zabrinjavajuce...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju