E, ovako treba... > Россия
Dilema: Ruski vanbrodski vs ostali
parigroz:
Daklem ovako..........danas sam resio da testiram konacno Veteroka kako bih znao na cemu sam.Krenuo sam od Tamiskog mosta do spica Bele stene.Po mojem proracunu to je 7 km(2 km nizvodno Tamisem do usca i 5 km uzvodno Dunavom do spica).Po dolasku na Belu stenu odmah sam okrenuo camac i vratio se nazad (zaboravio sam da iskljucim mobilni telefon :suicide:).Cela zajebancija trajala je tacno 60 minuta.
Znaci ovako:
-Veterok 8ks 2t (model bez rikverca....xexe)
-ukupna tezina (camac+3pente+moja malenkost+sitnice)-600kg
-brzina 14km/h
-potrosnja-3,6l mesavine(3%)
P.S.pricamo o ruskom motoru koji sam kupio za 230e i za koji nisam bio siguran kako ide i koliko trosi....
Ovo su relevantni podaci,posto sam se licno smrzao danas da bih se uverio,tako da naredni komentari ne moraju da se zasnivaju na pretpostavkama. :drinks:
Fotografije nemam iz jednostavnog razloga,zaboravio sam fotoaparat kod kuce. :lol:
bogdan:
Znaci ovako:
-brzina 14km/h
[/quote] da li si potrosnju ti izmerio ili je po prospektu , jer je to uglavnom najveci argument protiv ruskih motora , ja sam pobornik ideje sto vise muzike za manje para
marke:
--- Citat: power70 12, 10, 2009, 21:26:38 posle podne ---Dobro ne pate vec zele!!
I ja bi voleo da mi na Neptunu pise Yamaha i da sam je platio 100e!!
Ali to nije moguce!
--- Kraj citata ---
Moguce je na sajmu nautike dele YAMAHA nalepnice samo nalepiti preko Neptuna i gotovo.
power70:
--- Citat: marke 30, 10, 2009, 17:48:57 posle podne ---
--- Citat: power70 12, 10, 2009, 21:26:38 posle podne ---Dobro ne pate vec zele!!
I ja bi voleo da mi na Neptunu pise Yamaha i da sam je platio 100e!!
Ali to nije moguce!
--- Kraj citata ---
Moguce je na sajmu nautike dele YAMAHA nalepnice samo nalepiti preko Neptuna i gotovo.
--- Kraj citata ---
A neee!!! Neptun je marka!!! :aikido:
parigroz:
--- Citat: bogdan 30, 10, 2009, 17:28:07 posle podne ---
Znaci ovako:
-brzina 14km/h
--- Kraj citata ---
da li si potrosnju ti izmerio ili je po prospektu , jer je to uglavnom najveci argument protiv ruskih motora , ja sam pobornik ideje sto vise muzike za manje para
[/quote]
:drinks:
da si procitao sta sam napisao video bi da nisu podaci iz prospekta,nego upravo izmerene vrednosti......
posto se ovde svasta pisalo na ovu temu,hteo sam da dam svoj doprinos sa informacijama iz licnog iskustva
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju