E, ovako treba... > Россия
Dilema: Ruski vanbrodski vs ostali
power70:
Ako se nekom ne svidja ta procedura sa veterokom ima resenja i za to...ugradnja nove motorne glave volgar i elise na postojecu transmisiju veteroka!
Ovo samo genijalni Rusi mogu smisliti!!! :aikido:
http://vl.motolodka.ru/personal/volgar/index.files/476692.htm
Radojković:
Ja sam paljenje Vihora u pocetku resavao tako sto bi odvrnuo svecicu i spricnuo malo benzina unutra-i onda upali u vecini slucajeva iz prve sve dok mu nisam stavio el.pokretach tj alnaser i onda vise nije bilo problema-zavergla par puta i brmmmm vozi misko... :dance1:
stvlada:
Onda sam ja maler izgleda,kad sam par puta sa veterokom izlazio na vodu ruke su mi bile dugacke kao kod pavijana,naravno da sam palio motor po uputstvu,cak sam imao i zapisan redosled potezanja,pa nista.Ni sad nemam neki motor,T-10 ali pali na pola kanapa.
zorter:
--- Citat: stvlada 24, 09, 2009, 20:09:38 posle podne ---Onda sam ja maler izgleda,kad sam par puta sa veterokom izlazio na vodu ruke su mi bile dugacke kao kod pavijana,naravno da sam palio motor po uputstvu,cak sam imao i zapisan redosled potezanja,pa nista.Ni sad nemam neki motor,T-10 ali pali na pola kanapa.
--- Kraj citata ---
Sto? Gde ti je druga polovina? Da nije puko kanap? :on_the_quiet: :yahoo:
stvlada:
--- Citat: zorter 24, 09, 2009, 20:28:07 posle podne ---
--- Citat: stvlada 24, 09, 2009, 20:09:38 posle podne ---Onda sam ja maler izgleda,kad sam par puta sa veterokom izlazio na vodu ruke su mi bile dugacke kao kod pavijana,naravno da sam palio motor po uputstvu,cak sam imao i zapisan redosled potezanja,pa nista.Ni sad nemam neki motor,T-10 ali pali na pola kanapa.
--- Kraj citata ---
Sto? Gde ti je druga polovina? Da nije puko kanap? :on_the_quiet: :yahoo:
--- Kraj citata ---
Ma jeste,ali sam ga zavario :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju