Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Moja Bela Ladja :)
broker975fx:
https://m.kupujemprodajem.com/Plovni-objekti/Brodovi/brod-plastika-10-50x3-15-sa-stabilnim-motorom-66188601-oglas.htm#mhs0-1536834970262
Jel neko zna nesto o ovom plovilu, nisam ga nikad video, lokacija neki 10km save, ne izgleda mi lose. Inace ja i dalje trazim nesto za drugara
Bakara:
Ne znam nista, ali mi celo korito deluje pomalo cudno sha
Misha D:
Zet noga je nesto poslednje sto bih voleo na svom plovilu. Bezbednost plovila da mi zavisi od nekoliko guma oko motora, ne hvala. To vole Amerikanci kojima nije skupo da ga svake godine vade napolju I menjaju te delove.
Ovde mi nemamo tu naviku ni mogucnosti.
Vecina je posle uvoza ovde vadila takve motore I stavljala vanbrodske, neisplativa rabota, a I bitno se menjaju plovne karakteristike tada.
DuleN:
--- Citat: zankiki 13, 09, 2018, 09:54:55 pre podne ---U mom konkretnom slučaju, Marissu sam platio 8000, uložio oko 4000, cenim da bih dobio bez problema 10000...
To ovako neobavezno teoretišem, nemam u planu prodavati ovaj brod dok god imam zdravlja i novaca da ga koristim...
Ako neko donese 15000, skačem u vodu i plivam do obale sajkaca
--- Kraj citata ---
Posto sam vrlo zainteresovan za ovo plovilo, predlazem ti da ozbiljno razmislis o sledecoj varijanti:
Ja moj camac cenim nekih 18.000 eur, ali bih bio spreman da tebi, kao prijatelju spustim cenu za jedno 3000 eur, to jest da se nadjemo na 15.000 i da zamenimo plovila. Nema smisla da broimo paretine, kad znamo sta i kolko kosta...
Osim brda dodatne opreme, koja je ugradjena na moj camac, tamo se nalazi i znacajna kolicina rakije iz 1965 godine, dvadesetak piva i flasica vode 0.5l, koja je ostala od Kempija, kad sam preuzimao camac, pre par godina.
Dora:
Mislim da će voda od 0.5 udariti prevagu da se odluči za trampu... Nema takve ponude svaki dan ha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju