Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Moja Bela Ladja :)
DuleN:
Dora,
S obzirom da ti se Marko ( DelMare) ponudio da ti pomogne, oberucke bih prihvatio tu pomoc, s obzirom da je Marko jedan od naj vecih intelektualaca i naj pametnih ljudi, koje sam u poslednje vreme upoznao. Uz to, on je jedan pravi narodni covek, ljudina,...
I na sve to, spreman da podeli svoje znanje i praksu sa svim nauticarima kojima je to potrebno...
A prosao je Marko sve sto je trebalo proci, da plovilo iz Holandije stigne do Srbije, sto je i detaljno opisao na forumu, na cemu mu se zaista zahvaljujem....
Dora:
Shvatio sam ozbiljno ali tek treba da dodje do utovara... Ako je utovar i prevoz će pitam čoveka na PP :)
budens72:
Čestitam na kupovini, nek je sa srećom 114 114 114
lep brod ok
Dora:
Hvala :)
Dora:
Francuska uvela vanredno stanje, Nemci se gombaju, Englezi (ma ko ih %u0161i%u0161a) a ni italijanima nije dobro, kom%u0161ije sve gore i gore... Naravno da to nije ba%u0161 tako ali to nije za ovaj forum.. Uglavnom u sagledavanju %u010Dinjenica da ko zna %u0161ta %u0107e biti do prole%u0107a re%u0161eno je da se izvr%u0161i desant na Holandiju i sa prikladnim vozilom otme ratni plen dok su svezni%u010Dke snage zamajavale neprijatelja ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju