Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Moja Bela Ladja :)
Dora:
--- Citat: Bakara 10, 07, 2019, 17:09:03 posle podne ---Gde si Dora, nema te na forumu da se javis? a0335
Pretpostavljam da si video ovo, ali da podelim:
https://www.kupujemprodajem.com/Plovni-objekti/Brodovi/brod-jahta-78235286-oglas.htm?filter_id=410
Jedino mi je cudno sto se bar mesec dana vrti na oglasima, prati ga 35 ljudi, i niko ga jos nije kupio...Ali informisi se 114
--- Kraj citata ---
Tu sam :) Zvao sam ga neki dan, kaže prodat je.. Na brzi je bila cena 4800 a na KP je valjda 2600, opis je štur na oba oglasa. Verovatno je ona veća bila sa motorom..
Inače kad već pišem, postao sam ovlašćeni rekoplovac i ponosni nosilac UMČ dozvole :) Predao sam i za medjunarodnu, još nisam odustao od Holandije mada gledam i ovde šta ima ali su oglasi dosadni, vrti se stalno jedno te isto, ili je krš koji je jeftin ali šta da radim sa njim ili je teško precenjeno.. Ovaj u maleckim oglasima sam gledao odavno ali šta da radim sa tim gabaritima, jesam pametan ali ne baš toliko :) Prevelik je za početak ali je cena čak i po meni skroz ok.
Idemo dalje :)
Dora:
Šta radi ovaj stabilizator na ispod pramca? Ako ima objašnjenje a ima naravno jer ne bi bio tamo bezveze :)
Kabe:
Stabilizuje? :D
zankiki:
Smeta? sajkaca
Nemam ideju...
vepar:
Odlican je da ga otkines o nesto! jh
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju