Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Moja Bela Ladja :)
Dora:
Ma nije na žalost, 7 dana se jurimo, diler, vlasnik i ovlašćeni pregledač, Svidja mi se, cena mi je ok jer je bitno da mi se svidja a ostalo ću polako dokupiti i srediti..
Nadam se da će biti za par dana..
Zoran T:
25648
broker975fx:
Veruj mi na rec mnogo je bolje da ti se brod svidja iznutra i da ti raspored odgovara, da ima urednu elektro, vodovodnu, odvodnu instalaciju. Bilo kakvi radovi na tome vuku gomilu problema i razbijanje postojeceg enterijera. Kada smo kod enterijera, Ono sto pre svega utice na prijatan ugodjaj u brodu su detalji a ti detalji su pakleno skupi. Recimo okviri od prozvora u radijusu od drveta, oble stranice namestaja, lepe i skladne linije izvucene sa lajsnama koje su u radijusima, Lepi patosi i slicno. Sa bravarijom je najlakse, seces i pravis sta hoces, cak i krpljenja i sanacije nisu problem. Kosta ali ako mozes sam onda si na konju a posebno ako radis automobile nema brige za tebe da procitas redosled i uz adekvatne farbe okrecis sta treba.
broker975fx:
Lepo projektovana unutrasnjost i gore pomenuti detalji, koji se prakticno utope u enterijer cine ono da kad vis brod iznutra kazes uh kako je lep. Moze naravno i bez toga ali to onda uvek deluje polu susterski:)
Dora:
Shvatio sam to odmah :) Sedim unutra ili na obali a ne napolju, zato mi je onaj ružni najbolji, ima sve unutra kako bih hteo pa čak i tuš :) Trenutno je iznad mojih mogućnosti pa je to razlog što ga odbijam jer je ružan :) I Alfa 75 mi je bila ekstra ružna a posle se ispostavilo da mi je ustvari jedini omiljeni auto jer je imao sadržaj, ostalo je (a bilo ih je baš puno) bio prevoz do tačke B...
No kako se ono kaže il me ženi ili tamburu kupi, mešto se mora kupiti i to će biti škola za dogodine, svidja mi se projekat kupi i doteraj :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju