Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Moja Bela Ladja :)

<< < (50/123) > >>

broker975fx:
Necu da branim coveka posebno sto ga licno ne poznajem ali mislim da je on prilicno vredan covek koji je godinama stekao prilicno iskustva. Na pocetku te teme su njegovi prvi radovi i to zaista ne lici ni nasta ali trbalo bi i pogledati godunu kada je to bilo. Ovaj veliki sa ovih 50ks cesto vidim kako tegli pontone, izdaleka to izgleda sasvim ok, cak i na slikama ne deluje lose. Vidim da je prilicno napredovao i u enterijeru, e sada da li je u pitanju iverica ili nesto drugo, ore ce biti ovo prvo po toj ceni

zankiki:
Znaš li ti onu staru poslovicu: "ko je lud, udri ga motkom"?  sajkaca sajkaca sajkaca

Ali sada ozbiljno, mada sumnjam da mogu da te razuverim, ti imaš ozbiljan problem.
Dora ti je napisao nešto što ti se nije svidelo, smirio si se dan-dva da razmisliš, pa mu odgovorio mailom za koji ti je verovatno trebalo par sati da ga napišeš. Zašto bi neko normalan trošio nekoliko sati svog vremena, prelistavao poruke, i pisao sve to, nekom koga ne poznaje, samo da mu spusti? Da dokaže da je u pravu?

Ne znam kakav je kuršlus u tvojoj glavi, ne želim da znam, ali ti bi se trebao time pozabaviti. Boles je uzela maha.

Dora:
Nemojte više, pustite ga prestaće..

A evo i njegove veličanstvanosti :)
Pasat 735 :)
https://www.marktplaats.nl/a/watersport-en-boten/motorboten-en-motorjachten/m1307302618-kajuit-boot-passaat-735-geen-vaarbewijs-nodig.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr

zankiki:
Moj je bolji  sajkaca

Zoran T:

--- Citat: zankiki  18, 10, 2018, 12:25:51 posle podne ---Moj je bolji  sajkaca

--- Kraj citata ---

I duzi... harm

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju