Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Moja Bela Ladja :)

<< < (48/123) > >>

zveki66:
Broker, jel mislis na ovog s oglasa da je vec prodat. Pre neki dan izasao oglas.......odlican camac, uspesna varijacija Istranke.

broker975fx:
Tako kaze covek, ja sam danas hteo sa drugom da dodjem da ga isplati i sutra tera camac. Daleke 2009 se covek i registrovao na forumu ali nije bio aktivan, jbg ode

Dora:

--- Citat: broker975fx  17, 10, 2018, 21:37:34 posle podne ---A da li si razmisljao o recimo jednom raskosnom Vario 19 poput ovog. Ovaj je prodat, mislim da za prvi nazovimo kabinas ovo je vise nego ok. Ovaj je isao i sa registrovanom prikolicom i vise nego korektnom opremom za ovaj tip plovila.
https://m.kupujemprodajem.com/Plovni-objekti/Camci/plovilo-67644816-oglas.htm#mhs0-1539804560429

--- Kraj citata ---

Ne znam da li smem da odgovorim na pitanje ili ne? Rizikovaću...
Zacrtao sam sebi (nemam pojma zašto) stajaću kabinu sa malom kuhinjicom i WC-om koji nije hemijski.  Ovaj sa oglasa to nije ali je stvarno dobra prilika zbog izgleda, opreme i prikolice.

broker975fx:
A prodat je jer je za razliku od vecine drugih oglasa cena bila korektna i fer. Drugo novi kupac dobija komplet plovilo da prstom ne mora da mrdne sve sa registrovanom prikolicom koja je danas totalna retkost. Trece ovaj camcic nece izgubiti preterano vrednost u narednih nekoliko godina a opet ce se lako udomiti ili menjati uz neku doplatu za nesto ozbiljnije. Po meni dobar potez posebno za nekog ko se trazi u nautickom svetu

broker975fx:

--- Citat: Dora  17, 10, 2018, 22:23:32 posle podne ---
--- Citat: broker975fx  17, 10, 2018, 21:37:34 posle podne ---A da li si razmisljao o recimo jednom raskosnom Vario 19 poput ovog. Ovaj je prodat, mislim da za prvi nazovimo kabinas ovo je vise nego ok. Ovaj je isao i sa registrovanom prikolicom i vise nego korektnom opremom za ovaj tip plovila.
https://m.kupujemprodajem.com/Plovni-objekti/Camci/plovilo-67644816-oglas.htm#mhs0-1539804560429

--- Kraj citata ---

Ne znam da li smem da odgovorim na pitanje ili ne? Rizikovaću...
Zacrtao sam sebi (nemam pojma zašto) stajaću kabinu sa malom kuhinjicom i WC-om koji nije hemijski.  Ovaj sa oglasa to nije ali je stvarno dobra prilika zbog izgleda, opreme i prikolice.

--- Kraj citata ---

Pusti ti brata Zox-a, dobar je on lik i siguran sam da nije zlonameran al da se vratimo na tebe:)

Moze i tako samo jbg to sto trazis a da bude krsteno neces naci ispod 10k. U rangu od 6 do 8 mozes naci nesto slicno, obicno plod domace domisljatosti, sa bednom opremom ili bez iste ali zato sa nesto najjeftinije lamperije, automobilskim volanom i tako tim stvarima, moze i tako ali vrlo brzo se pokazu nedostaci. Pismeno i lepo, sa odgovarajucim motorom i pomocnim motorom, urednom strujom, pumpama za tehnicku i recnu vodu, kaljuznim pumpama, grejanjem, sonarom iole novije generacije i ploterom, vhf stanicom, ais, klonjom, tusem ispod 10-11k nema

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju