Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Moja Bela Ladja :)
zveki66:
Mozda se uz ovaj camac prodaje i ova gospoja sa slike pa ako je neka cegrtaljka zato niko i nece. 4587
Dora:
Treba to izdržavati, mislim gospoju :) Svidja mi se taj čamac, ima sve manje više što mi treba ali sa slika deluje da mu fali jedan remont unutrašnjosti a ako je stvarno u Madjarskoj onda cena i nije tako povoljna...
zankiki:
--- Citat: Dora 19, 09, 2018, 10:47:32 pre podne ---Skroz sam zgranut činjenicom da bih morao otići avijonom u tu Holandiju pa se maltretirati danima da plovim do NS-a,,, Mislim ono lepo vreme, suce sija ko tepsija, vetar u kosi, pecanje usput i tako ti smorovi...
Teško je to ali za nauku sve ha
--- Kraj citata ---
Ako krene u tom pravcu, ja sam mazohista, pa računaj da bih ti se pridružio u mukama.
Zbog posla do pola puta, posle menjaj ekipu sajkaca
Dora:
Razmisliću ali moramo ugovor napraviti da se odričeš tužbe ako pocrniš usput, prejedeš se i te ostale gadosti...
Sad bez šale, sve je izvesnije da će tako biti samo da utvrdim koliko je to novaca da ne bi kampovali na 102 km od novog sada jer je nestalo bencina :)
Terca:
102 km od Novog Sada su naperi i ostrvo ispod bogojevske prevodnice... sudeći po putopisima, ako Zankiki bude išao on će sabotirati brod da bi mogao tamo da kampuje.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju