Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Moja Bela Ladja :)
Dora:
Ne bih da budem nezahvalnik ili da tako delujem ali ovo mi je malo a uz to jedan puž a drugi juriša što nikako nije dobro :)
Uglavnom, ja imam 5 bajpasova a gospoja je imala jastoga, treba nam minimalan komfor, da prostiš bar da kenjamo ko ljudi ha
Gledajući sve i svašta ali stvarno, oči mi pobelele a usput sam i neki majstor pa razlikujem konfor od upotrebljivosti, odokativnom metodom sam došao do cifre od 7+metara ili 10 cm manje, i toga sam našao par komada. Naravno kao i svi vi što sanjate o nekoj beloj ladji od desetinu metara koja ide kao raketni čamac a država plaća gorivo.. e pa i tata bi sine ali nemaaa... ha
Ona Marisa iliti passat 735 je neverovatno funkcionalno čudo a pri tome nije ogromantan.
Sad trenutno kad bi čovek rekao onu odmah prodavljivu cenu morao bih to da platim, a onu da skače sa broda još nisam dostigao.
Svestan sam da to što želim košta izmedju 7 i 10 k onih novaca ali će to biti, za mesec ili dva ili do proleća ali mora ući makar plakajući.
Dosta mi je pomogao forum, verovatno nisam baš sve našao da pročitam ali ima dana.
Uglavnom jednog dana u skoroj budućnosti će se desiti da trubnem 2 puta i čekam odgovor od jedan komad :)
Ili tako nekako, čitao sam o znacima za mimoilaženje :)
Zoran T:
Na sta god da naidjes stavljaj obavezno slike...znas jako kazu jedna slika 1000 reci al mozda neko zna ono sto se ne vidi...
O kormilima ste vec maltene sve rekli...Vepar kod tebe je mozda profilisano a ne balansno kormilo i mozda je lose pogodjeno pa stvara problem...taj transport od preko je 100 nijansi sive ali vodom je najlepse...
Dora:
Znaš kako, biciklo znam da vozim, i te aute sam vozio svugde i pametno i nepametno, obišao sam svu evropu i deo Azije kolima tipa stojadim ili još pre fića ali od plovljenja imam iskustva sa iznerviravanjuem kapetana stvarno bele ladje kad nas je ugledao u čamcu od tri metra za baru na sred njegove putanje kod Susečkog dunvaca, a on piči nizvodno, idu momci preko "peške" bez motora na vesla ha
Ja sam stvarno majstor imam veliko samopouzdanje da sve manje više mogu napraviti i popraviti ali nemam pojma o plovidbi, i to ću da naučim i biću dobar rekoplovac ali sad i da mi neko pokloni ladju u tamo tim Holandijama ja ne znam kako bih je doterao.. A da bih, rado bih :) No ako se odiseja oduži do proleća, ko zna :)
Zato gledam alternative, ali ako mi se baš ujoguni, pa ni ta Holandija nije preko sveta, čitao sam ha
broker975fx:
https://www.polovniautomobili.com/plovila/11266883/abati-yachts-onedin
a ovako nesto, prilicno pismeno ali pitanje kako je ukombinovana prica sa meckom i Z nogom, da je osovinski vod bilo bi svakako bolja opcija za ovaj tip plovila.
Kako god taj segment oko 6-7k eur ne nudi mnogo i prilicno je tesko naci nesto krsteno, meni u tom rangu Gradac uvek deluje kao ok brodica
Dora:
Gledao sam ga, sem te Z noge što ne mora biti zlo (ali bih izbegao ako mogu) deluje ok ako gledam te pare na domaćem tržištu. I ona dva Vaterlanda bi trebalo videti mada jedan ima slabačak i mator dizel a drugi je opet benzinac plus mi po slikama daluje da ih treba dosta dopraviti.
A i ovaj bre, sve mutne slike, pa danas svaka šuša ima mobilni koji pravi ok slike... Šampioni su švedjani, jedna slika i ko te džebe, ako je baš ekstra ljubazan onda tri slike i sve dve rečenice. Upozorio me kolega da ako ima veći opis i više slika onda je trgovac ha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju