Nautika opšta... > Turističke reportaže

.

(1/3) > >>

.:
.

MiletaStamat:
E druže uživaš, ako zaslužili ste. Nadam se da ćeš uskoro i sa svojim čamcem presecati talase grčkog mora-
Kad već obilaziš marine i gledaš čamce, usput saznaj i kakve su im cene polovnih brodića. Naprimer nešto maksimalno od 6 do 7 metara, odatle nam bliže za dovest nego odozgo sa zapada, ne treba brodski motor stavljaćemo vanbrodski. Čisto informartivno da smo u toku  6589.

srsa:
Гледам ове дивне слике из Грчке и чудим се како су обала и плаже "чисте", нема начичканих кућерина и зграда уз море као у Црној гори, све делује некако пространо и мноооооого пријатније него на црногорском приморју.  ok  clap     

zveki66:
Pa kada ce u more ako ih sada tek sredjuju. A i kod njih krsa i loma na sve strane.

zveki66:
Aman Zox sta odmah skaces. Pa moj komentar nije uopste imao nameru da nekoga osudi ili da trazim dlaku u jajetu kod drugih, ljubomora i sta si sve ostalo nabrojao....Pa ja uopste nisam takav covek. Komentarisao sam samo ono sto se vidi na slikama. Otpada i skalamerije razne ima, da li to meni smeta ili mi je bitno...ne smeta i nebitno je i svejedno mi je. Nemam nameru ni da branim nas napadajuci druge a ni obrnuto. Tamo gde se radi mora i da se zaprlja. Cinjenica je da ni oni bas ne zure da taj otpad odmah sklone nego ga guraju u stranu i po tom pitanju nisu mnogo bolji od nas.
Moj komentar onda a ni sada nije zabadanje nosa u tudje dvoriste. Ako si postavio sliku na forum koji je javni onda ta slika moze i da se komentarise. Ja sam dao komentar na ono sto mi je zapalo za oko a sto ranije nisam imao prilike da vidim.
 Ili treba mozda da budemo samo nemi posmatraci.


 

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju