E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Непажња или насилничко понашање на води

<< < (2/6) > >>

popeye:
Ja sam u subotu poludeo od glisera. To je novokomponovana stoka.
Ne znam da li da izlazim vikendom na vodu.

zankiki:
Od 10 glisera koje sretnem, 8 prođe na 5 metara od mene, iako je Dunav širok i prazan. Ne znam zašto to vole? Debili.

zveki66:
Pa dzaba gliser i tolike date pare ako te niko ne vidi ili ako nikoga bar ne iznerviras. Pa bar svaki drugi od tih bizgova kada projuri naravno sto blize keju, istegne vrat da vidi da li ga neko gleda.

Drivee:
Posle pijancenja, njih trojica sedaju u camac. Pun gas prema ribarcu, ispod Zezeljovog mosta 3 camca pecaju. Kako je dao pun gas a camac svancovan, prednji kraj je bio jako dignut. Nije video ispred sebe. Vozio je yamaha motor neki veliki, verovatno 100ks na camcu od 6 metara. Kada se priblizio, jedan od trojice mu je viknuo pazi camac, i on skrene i pokosi ovog u sredini. Bukvalno ih je zgazio i sve izlomio. Za 10-15cm covek je mogao dobiti elisu u glavu, sva sreca pa je zaboravio stolicu na kojoj sedi pa je sedeo na jupolki pa je pao dole. Juce sam video jednog, izgleda kao posle MMA borbe. Camac zelen, plavi antialgin. Nisu ni stali niti se okrenuli, samo gas, neka 3 debela skota su bili u njemu. Sutradan, jos jedan slucaj ispred karlovaca, jedan povredjen pa su ga prebacili u kamenicu. Nije mi jasno..toliki dunav.

zankiki:
Jel to kod Karlovaca misliš na onog što je Dunasom prešao preko onog matorog Titela?

Ljudi doživljavaju Dunav kao mesto gde mogu da piju do iznemoglosti, pa onda jurcaju čamcima po vodi.
Da se razumemo, i mi pijemo kad se vežemo negde, ali prespavamo pa sutra idemo kući.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju