E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Непажња или насилничко понашање на води

<< < (5/6) > >>

MiletaStamat:
Zamolio bih vas da ovde na forumu opišete ekcese koji prave upravljači Glisera i čamca sa jakim motorima: Vreme, mesto, način, eventualne posledice. Kao npr. to na Adi medjici, Novom Sadu i sl. Stvarno smo rešeni da sastavimo jedno ozbiljno i temeljno pismo, pošaljemo ga nadležnim službama i probamo da makar u budućnosti sprečimo eventualne posledice bezobzirnog ponašanja na reci.
U pismu naravno nećemo pominjati svedoke, samo opisati šta se sve i gde dogadja na rekama a smeta svim pravim ljubiteljima nautike -

popeye:
Najgore sto to više nisu usamljeni slucajevi.
Ja sam u subotu predveče sedeo kod kumova na splavu. Bukvalno sam morao da držim čamac. toliko se ljuljao da sam se plašio da će da odvali ljudima splav. U to vreme je najveća gužva na Savi. Prostor između Međice i obale je stvarno mali. Ima i kupača. Pravo je čudo da nema žrtava. Na uživanje možemo da zaboravimo. Svi zajedno i mi i vlasnici splavova. Reka pripada svima. To pitanje može samo policija da reši. Sve to se dešava na njihove oči, bar kada je sava u pitanju.

MiletaStamat:
Čitajući otekst sa ovog linka, naleteo sam na jednu rečenicu koje bi trebalo da se svi koji su na reci pridržavaju, onda će im uživanje biti potpuno.

http://www.beogradac.com/sr-yu/107-vesti/nautika/222-plovidba-panonskim-morem?showall=&start=5

vookela:
Bravo, upravo to je esencija.

stvlada:
   Kome smeta ljuljanje,neka kupi kamp kucicu kao gdin. laza i uziva na obali.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju