Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Belegiš - avgust 2018.

<< < (2/7) > >>

srsa:
Браво!!!!!!!   ok  clap  clap  clap  Да знаш да вам завидим.  114

MoravskiLubenicar:
Hvala za divnu priču i divne fotke. Do pre dve godine  smo 4-5 puta u sezoni išli na baš to mesto gde ste vi bili (po fotkama) a onda smo se preselili na Čakljanac. Podsetili ste me na divne dane iz tog perioda. clap thumbup

DuleN:
Bravo za divnu pricu i druzenje, super ste...
Ali, uvek ima jedno ali....
Od kad ste ostavili ovog Miletu samog, on samo pizdarije pravi. Danas je od Slankamena krenuo ka Titelu i vozio izgleda samo u rikverc, pa u malo nije upropastio motor.
Posle sam morao da se vracam u marinu, u hitnu spasilacku akciju, ali je na kraju ispalo da je Natasa u medjuvremenu popravila motor i da sam bez veze jurio po Tisi ... E Natasa svaka ti cast, zlatne ruke imas !!!
Aj na zdravlje  114

zveki66:
Vozio je unazad jer je hreo da spusti radne sate motora zbog prodaje.....Saljite ga kuci dok vam nije odvukao i marinu.

zveki66:
Kao sto naslov pesme kaze "Zal za mladost" tako je nama ove godine ostao zal za Tisom. I pored toga, bilo je prelepo a Tisa ostaje kao nesto sto ce se Boze zdravlja sa ovom ekipom sigurno desiti. Videli smo da mozemo zajedno i da se razumemo. To je najvaznije, da znas da mozes kada si na vodi da racunas ako zatreba na onog ko plovi pored tebe.
Jeste kratko vreme koje je proslo jos brze ali za prvu zajednicku plovidbu nismo hteli da planiramo duze ostajanje. Mileta je doduse produzio do Slankamena pa sada tamo koliko cujem pravi problema.
Uros je sa slikama i tekstom skoro sve rekao. Ja bih samo sa par slika da pokazem kako to izgleda iz ugla jednog 12-ogodisnjaka.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju