Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Nizak vodostaj - Novi Sad
vepar:
Auuu bravo, prava momacka procena vodostaja! Tako to rade prave momcine! thumbup king
zankiki:
Hm, kako mi se čini, Terca će da pogodi, a ja ću da se otvorim za cugu jer je tako najpoštenije.
A doniraću i plin za roštilj po koji idem večeras, pa ne moramo da čekamo niži vodostaj sajkaca
Terca:
--- Citat: zankiki 07, 06, 2019, 09:30:24 pre podne ---
--- Citat: vepar 28, 02, 2019, 11:10:01 pre podne ---Ako bude kopanja Vepar casti prase na nekom od ostrva! Vi se pobrinite za hleb, salate i cugu ;)
Hajde malo vise informacija... daj, daj daj...
--- Kraj citata ---
Čisto da se ne zaboravi hvauWJRFKLADSHF hvauWJRFKLADSHF hvauWJRFKLADSHF hvauWJRFKLADSHF
--- Kraj citata ---
Tema postaje ponovo aktuelna... ne znam da li ste primetili, ali bez obzira što su VV bućkale mesec dana i presvukle ceo Štrand svežom naslagom peska, plato se ponovo formirao, nije tako širok kao prošle godine ali mi se čini da je čak 20tak cm viši nego što je bio. Nije im izgleda prijao visok vodostaj...
Za vikend mora da padne jedno premeravanje i pipkanje celom širinom moguće je da je se formiralo neko kanalče za prolaz kad voda padne.(računam da je vreme nestabilno i da još vidate rane od nevremena, pa prasećina neće biti u fokusu pre sledećeg vikenda).
zankiki:
Vepar je sklopio na poslu dva dana, pa otišao u Karlovce sajkaca
A i ja sam primetio da je situacija i gora nego prošle godine (doduše, posle samog kopanja je bila bolja, ali je ovaj visoki vodostaj to opet zatrpao...)
Drivee:
--- Citat: Drivee 23, 05, 2019, 12:00:39 posle podne ---Pa ice preko 500, ali koliko..pitanje je.. Moja je 540.
--- Kraj citata ---
Ko zna zna, ko ne zna, dva.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju