Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Nizak vodostaj - Novi Sad
Terca:
--- Citat: vepar 18, 10, 2018, 20:18:08 posle podne ---Danas sam bio na Strandu da setno gledam prolaz a i da vidim kako to izgleda na vodoataju 4. Vidim neke dve stice pobodene... jel prolaz izmedju njih? Ili treba da ti ostanu sa leve strane kada izlazis?
--- Kraj citata ---
Celu nedelju ne postizavam da odem, skrbilo se...
Sad nema izlaza za Princezu, do daljnjeg samo komanderom možeš sajkaca
ne znam za štice al kako god da su pobodene neće ih biti tamo do sutra...
zankiki:
Hoćeš sa nama u napad na kasarnu?
Odbrana im je i onako odsečena na keju sajkaca sajkaca
DuleN:
Ako sam vas dobro razumeo: Kad Dunav pada, raste konzumacija alkoholnih pica? 114
zankiki:
Pa, delimično si dobro razumeo, ali to nema veze baš sa rastom ili opadanjem, nego sa samim vodostajem.
Naime, ako vodostaj padne ispod određenog nivoa, pa ne možemo da isplovimo, onda konzumiranje alkohola raste, srazmerno količini nervoze koju ovo izaziva, a nervozna raste sve više sa brojem dana koliko ovaj period potraje.
Ako pređe određeni nivo, pa nam potopi ostrvo, opet je slično, ali u malo manjoj meri, jer bar možemo ploviti...
Mada, i kad je sve idealno, onda pijemo od sreće... Ne znam šta bih ti dalje pametno kazao ha ha ha
Terca:
--- Citat: zankiki 19, 10, 2018, 09:29:29 pre podne ---Hoćeš sa nama u napad na kasarnu?
Odbrana im je i onako odsečena na keju sajkaca sajkaca
--- Kraj citata ---
ja sam više za onu cugu (iako oni koji me znaju znaju da ja i ne pijem 114), a kasarna... pu, pu, pu smrt je prelazna bolest, ebaga ja sam zapravo služio vojsku...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju