E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Od babe devojka, sredjivanje Tiger sharka
DzEG:
Otvaram ovu temu sa namerom da pokazem i dokazem da od starog camca koji je bio u poprilicno lošem stanju možemo da napravimo plovilo po našoj meri, i da pomognem i podržim sve buduće hobi majstore u nameri da sređuju svoja plovila. Elem, TIGER SHARKA sam kupio u septembru prošle godine, na oko mi se dopao i pazario sam ga u nameri da ga malo doteram. Camac je stigao u dvorište i bacio sam se na posao čišćenja algi koje su od pretprošle sezone i stajanja na obali napravile posao koji sam jedva priveo kraju. 25648
DzEG:
Ovako je sve počelo...
Dorothy Parker poems
DzEG:
Posle mukotrpnog čišćenja čamac sam prebacio u komšijinu ne završenu garažu gde sam poskidao stara vrata, prozore, rukohvate i počeo polaku pripremu za šmirglanje. Naj više muka mi je zadavao stari silikon kojim je bila uljepljena bokobran guma i kederi oko prozora.
DzEG:
how to delete my account
DzEG:
I ako deluje lepo i zdravo na oko, camac odozdo usled godina starosti (92 proizveden) i exploatacije imao je oštećenja u vidu ogrebotina i ispucalog gel coata, mehurića na delovima gde se voda zavukla ispod gel coata.
sonnet poetry
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju