NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi
Kupujem vanbrodski motor
zankiki:
--- Citat: Zvonimir 28, 06, 2018, 20:34:31 posle podne ---Imam ja jamahu dvotaktnu, 8ks u odličnom stanju bez papira pod garancijom da nije nečista što se porekla tiče a postoji mogućnost da su papiri u arhivi Bgd, kapetanije. Cena je 300 eur. Sve ostalo na telefon 0641110610 ili me možete naći u marini Karaburma.
--- Kraj citata ---
Baš ovakva mi i treba lol lol
MiletaStamat:
Odlično, pogrešno sam razumeo. U svakom slučaju srećno obojici prilikom kupovine.
mesechar:
Pitanje? Zasto ne kupis jedan od ovih malih trimer vanbrodskih motorcica koji su u ponudi novi do180e koliko sam video. Nije to losa prica kad pogledas koliko se to arci sa travom i shibljem i to bas onako ozbiljno. Sta fali da bude pomocni motor za ne daj boze . svih delova ima od sitnica do klipa karburatora radilice....dvotaktno vazduhom hladjeno napravis mu platnenu futrolu i okacis negde ispod palube i milina samo flasicu ditaktola negde u rezervi i za tri minuta si spreman.integrisan i rezservoar
https://www.kupujemprodajem.com/Plovni-objekti/Vanbrodski-motori/Sezonska-AKCIJA-Dvotaktni-motor-5-2ks--49326348-oglas.htm?filter_id=103
Realno gledano lak je ko pero jeftiniji od elektro pente odrzavanje nema dere se ko motorka al ko ga sisa...a novo ...ja bre sta kod mene dodje novo ostane novo...dugi niz godina moze da bude pouzdan pomocni ili povremeno za kakvog gumenjaka pogon
Bakara:
Sve stoji što si napisao, ali ja lično ne bih mogao to da stavim na čamac, zbog estetike najviše, jer mi ti motori liče na sve a ponajmanje na vanbrodski motor :-)
A molio bih boga da mi ne zatreba jer kad se upali u Zemunu, čuje se u Banovcima jh
Mislim da se i vrte na mnogo obrtaja?
Bakara:
Multipraktik! sajkaca
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju