Ribolov > Ribe naših reka, jezera, mora
SARAN
namcor:
moj drugar je pre 4 ili 5 godina kod ostružničkog mosta uhvatio šarana oko 35 kg bioje i u nekim ribolovačkim novimama na naslovnoj strani sa njim aedan profesor je napisao knjigu onjemu nosili su kosti da utvrde starost preko 40 god. šaran je prepariran i krasi njegovu sobu
samardza:
Na Srebrnom jezeru je uhvacen saran preko 40 kg .Cak je bilo i oznaceno mesto blizu hotela gde je uhvacen doduse to je bilo pre 10-12godina znao sam tacnu meru ali godine..... :drinks
deda:
--- Citat: samardza 18, 09, 2009, 21:37:10 posle podne --- Na Srebrnom jezeru je uhvacen saran preko 40 kg .Cak je bilo i oznaceno mesto blizu hotela gde je uhvacen doduse to je bilo pre 10-12godina znao sam tacnu meru ali godine..... :drinks
--- Kraj citata ---
Imas u jednom od predhodnih postova mere sarana i ime coveka sa sve datumom! :drinks:
samardza:
--- Citat: deda 18, 09, 2009, 21:59:43 posle podne ---
--- Citat: samardza 18, 09, 2009, 21:37:10 posle podne --- Na Srebrnom jezeru je uhvacen saran preko 40 kg .Cak je bilo i oznaceno mesto blizu hotela gde je uhvacen doduse to je bilo pre 10-12godina znao sam tacnu meru ali godine..... :drinks
--- Kraj citata ---
Imas u jednom od predhodnih postova mere sarana i ime coveka sa sve datumom! :drinks:
--- Kraj citata ---
nisam obratio paznju :drinks:
deda:
:drinks: :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju