Ribolov > Ribe naših reka, jezera, mora

SARAN

<< < (2/3) > >>

namcor:
moj drugar je pre 4 ili 5 godina kod ostružničkog mosta uhvatio šarana oko 35 kg bioje i u nekim ribolovačkim novimama na  naslovnoj  strani sa njim aedan  profesor je napisao knjigu onjemu nosili su kosti da utvrde starost preko 40 god. šaran je prepariran i krasi njegovu sobu

samardza:
 Na Srebrnom jezeru je uhvacen saran preko 40 kg .Cak je bilo i oznaceno mesto blizu hotela gde je uhvacen doduse to je bilo pre 10-12godina znao sam tacnu meru ali godine..... :drinks

deda:

--- Citat: samardza  18, 09, 2009, 21:37:10 posle podne --- Na Srebrnom jezeru je uhvacen saran preko 40 kg .Cak je bilo i oznaceno mesto blizu hotela gde je uhvacen doduse to je bilo pre 10-12godina znao sam tacnu meru ali godine..... :drinks

--- Kraj citata ---
   Imas u jednom od predhodnih postova mere sarana i ime coveka sa sve datumom! :drinks:

samardza:

--- Citat: deda  18, 09, 2009, 21:59:43 posle podne ---
--- Citat: samardza  18, 09, 2009, 21:37:10 posle podne --- Na Srebrnom jezeru je uhvacen saran preko 40 kg .Cak je bilo i oznaceno mesto blizu hotela gde je uhvacen doduse to je bilo pre 10-12godina znao sam tacnu meru ali godine..... :drinks

--- Kraj citata ---
   Imas u jednom od predhodnih postova mere sarana i ime coveka sa sve datumom! :drinks:

--- Kraj citata ---
    nisam obratio paznju :drinks:

deda:
 :drinks: :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju