Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Kupovina A Plast 770 cabin

<< < (2/13) > >>

maverick:
U toj velicini zjapi prazno mjesto za neki nisko budzetni plasticnjak...dobro je to ravmo dno...nije ni ta sirina toliko presudna...vozimo se u puno manjin i uzim...ali kako da nitko ne utrefi i napravi lijep camac...s elegantnom kabinom....sigurno bi se prodavao u cijelom okruzenju

Zoran T:
Ove dimenzije su odlicne i za dobar i lep i korisan i upotrebljiv camac...puno toga moze na tu duzinu a plastiku mozes preko kalupa da oblikujes bukvalno kako hoces...

zveki66:

--- Citat: budens72  03, 06, 2018, 08:42:20 pre podne ---ruzan je za sve novce....  iskreno  hi

mislim da se za te pare moze naci mnogo bolje plovilo,polovno ali opremljeno

--- Kraj citata ---
Moze metal. Ako covek hoce samo plastiku, za te pare a da valja, ta velicina i jos opremeljena tesko. Naginje se ali sigurno ne previse s obzirom da za plasticnog tabanasa ima lepu sirinu u tabanu. Motor, ne volim da pricam napamet ali mislim da je nesto od 10-15 ks sasvim zadovoljavajuce.
Nekome lep, nekome ruzan, ako ga kupis ti ces uzivati u njemu i tebi ce biti najlepsi. 

milanns:
Metal nije u opciji imao dva metalna pa mi je dosta odrzavanja.Ako imate neki predlog za camac,brodic plastican u tom cenovnom rangu 7-8000€ slusam predloge.

DuleN:
Za te novce (pa i dosta manje) mozes dobiti odlican aluminijumski camac u AluNautici...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju