Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Kupovina A Plast 770 cabin

<< < (9/13) > >>

Zoran T:
Ruzno vreme i kisa pa nisam mogao bolje slike...Dora na vezu...

milanns:
 Lepo izgleda a jel moze kontakt od vlasnika.Naravno hvala jos jednom na slikama.

zveki66:

--- Citat: mesechar  14, 06, 2018, 09:43:09 pre podne ---
--- Citat: zveki66  13, 06, 2018, 11:32:53 pre podne ---https://www.kupujemprodajem.com/plasticni-camac-62339799-oglas.htm
Ovo je pristojna cena koja daje puno prostora da se camac lepo opremi i sredi po sopstvenoj zelji i potrebi. Lep oblik korita koje nikada ne zastareva i kabina taman po meri.

--- Kraj citata ---

golo korito....fakticki....projekat a ne brod

--- Kraj citata ---
Pa za prvi njegov upit dobija isto golo korito samo ga kosta 6000 jer je novo. Da li bi iko od vas prodao svoj camac sa svom opremom i tim gabaritima koji jesu za onoliko para koliko je covek spreman da izdvoji. Ja bar na neki nacin pokusavam da pomognem coveku jer sam bio u slicnoj situaciji pre par godina dok sam trazio neku plastiku.

MiletaStamat:
Ovaj čamac što je Zveki postavio sa oglasa kupujem-prodajem je u Grockoj. Gledam ga već duže vreme u dvorištU kod rodjaka mog tasta, Čovek ga je većduže vreme sredjivao, izgleda mi pristojno. Doduše nisam ulazio u dvrište da pogledam izbliza, krajem meseca idem do Grocke pa ću ga pogledati. Nešto je on tu prepravljao, pomerao vrata od kabine, da bi bilo više mesta u kokpitu, menjao prozore, farbao, ne znam da li je pre bio udaran ili slično. Meni se lično dopada korito, Čini mi se da je to produženi Elan. E sad cena je diskutabilna, jer osim plastike nema ništa na njemu bar koliko sam video sa kapije. Meni bi lično te dimenzije odgovarale, ali sad je tu Pasara pa ćutim.

Sale Rea:
Evo jedan čamac koji bi odgovarao tvojim zahtevima. Sređen, dobar motor..
https://www.kupujemprodajem.com/camac-sa-kabinom-pasara-500-ful-oprema-honda-20-prikolica-61131958-oglas.htm?filter_id=414

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju