Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Kupovina A Plast 770 cabin

<< < (6/13) > >>

maverick:
Zena od 40 godina je upitne kvalitete a ne plasticni brod  lol lol

LSI:
Милане, бићу слободан да се јавим по други пут.

За тај новац који сте спремни да издвојите, тешко ћете наћи добар, очуван, пластични чамац са свом опремом а да је у добром стању.
Не кажем да их нема али треба имати много среће.

С друге стране, обзиром да сте били заинтересовани за А-пласт 770 из огласа, очито је да вам његов изглед није проблем.
Зашто не одвојите мало времена и не одете у Книћанин да поразговарате с прозивођачем?
Можда да погледате код њега онај краћи (исто с кабином) - мени је он на око складнији, а још увек има довољно места и у кабини и у кокпиту и на прамцу.
Верујем да бисте се договорили оке неке обострано прихватљиве цене.
Тако бисте, за суму коју сте навели у тексту, добили један сасвим солидан чамац с равним дном, с кабином, с много простора и остало би вам новца за нужну опрему и мотор. И имали бисте све ново!
Уз мотор од 25-30КС он би ишао довољно брзо, а с јачим би "летео".

Да додам још и ово:
Занкики у једном коментару каже колико добро изгледа његова "Мариза" са својих 40 година.
Слажем се, сјајно изгледа. Али, питање за Занкикија: Колико је пара до сада уложено у сређивање "Маризе" па зато сад изгледа тако?
Одмах да кажем, моје питање није злонамерно, већ само желим да подвучем да кад купите стари чамац, много ћете у њега уложити да би сијао као што сија "Мариза".
А и то само ако будете имали среће да нађете правог мајстора који ће све урадити како треба.

zveki66:
Na kraju se prica ipak svede na to da za 6000e nema polovnog pristojnog plasticnog kabinasa. Da ima, kupio bih ga ja pre tri godine kada sam resio da zamenim Titela. Po oglasima na slikama sve to deluje jako lepo, u stvarnosti.......to kao da nisu isti camci. Ima i dobrih, ali ne u gore navedenoj ceni a i tu treba uloziti koji eur.
Iz tog razloga tvrdim da je ponuda A-plasta 770 skroz povoljna u tim dimenzijama camca a kada sam se ja interesovao za onaj malo manji kabinas bila je varijanta da na licu mesta mogu mnoge stvari da se prilagode kupcu. Sto rece gosn Laza ne kosta te mnogo da odvojis pola dana i odes na licu mesta porazgovaras sa Antunom. 

zankiki:

--- Citat: LSI  10, 06, 2018, 17:42:07 posle podne ---Да додам још и ово:
Занкики у једном коментару каже колико добро изгледа његова "Мариза" са својих 40 година.
Слажем се, сјајно изгледа. Али, питање за Занкикија: Колико је пара до сада уложено у сређивање "Маризе" па зато сад изгледа тако?
Одмах да кажем, моје питање није злонамерно, већ само желим да подвучем да кад купите стари чамац, много ћете у њега уложити да би сијао као што сија "Мариза".
А и то само ако будете имали среће да нађете правог мајстора који ће све урадити како треба.

--- Kraj citata ---

Lazo, naravno da nije zlonamerno, a ja ću odgovoriti iskreno da bi neki budući vlasnik polovnog čamca znao na šta treba da se sprema.

Ono što bih napomenuo da su mi kod Marisse bile bitne 2 stvari: kvalitetna i zdrava plastika, i dobar i zdrav motor, u šta nisam sumnjao jer sam kupovao od poznatog člana ovog foruma.
Osim toga, bilo je bitno da je plovna, i da smo od prvog dana uživali u plovidbi sa njom, a radove smo ostavljali za zimu, eventualno bi nam zbog radova sezona umela malo okasniti, ali nikad preko 1 maja.

Ukupno sam do sada na sređivanje dao oko 3000€, tu ne ubrajam potrošne stvari kao što su antialgin, neki delovi oko motora što je svakako potrošno...

I da sada kupujem opet bih isto, jer za tu cifru (brod + sređivanje) ne mogu da kupim ništa slično kao što je Marissa u ovom trenutnom stanju.

LSI:

--- Citat: zankiki  11, 06, 2018, 09:09:56 pre podne ---
Ono što bih napomenuo da su mi kod Marisse bile bitne 2 stvari: kvalitetna i zdrava plastika, i dobar i zdrav motor, u šta nisam sumnjao jer sam kupovao od poznatog člana ovog foruma.

--- Kraj citata ---

Занкики, хвала на одговору.
Мислим да су то информације које су потребне неком ко размишља о томе шта да купи и ломи се између одлуке да купи ново или половно пловило.
Посебно сам означио део који у одговору сматрам веома важним - није исто кад се купује чамац преко огласа или ако се купује од особе коју познајемо и којој верујемо!
Разлика је велика.

Мислим да смо указали на различите ствари и да МиланНС сад има довољно података на основу којих може сам да одлучи шта је за њега боље.
Надам се да ће нам се ускоро јавити и да ћемо видети којим путем је решио да пође.
Како год одлучио, желим му много среће и уживања с пловилом које купи.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju