Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
.
Drivee:
Naravno, letovanje je na Dunavu ali moracu izgleda jedno 5 dana u CG da oraspolozim gospodju.
mesechar:
Jedan stari doktor iz Tirsove je rekao da deca realno u junu julu i avgustu nemaju sta da traze na moru ...ako se roditelji zaista bave zdravljem i boljitkom svog deteta treba da ga vode na planinu....tako da se na more ide zbog najcesce maminog hodocasca i chvarenja na suncu.....
Bakara:
Dokažite ove tvrdnje...! (mojoj ženi) sajkaca
maverick:
Cijeli godisnji na moru bih promjenio za vikend na Dunavu i pecajuci....ali roditelj sam..i zrtvujem se..Ne bih se slozio s zankikijem po tom pitanju. Djeca trebaju oba roditelja i odvedemo ih svake godine na neku drugu destinaciju...da ee upoznaju s raznim destinacijama...vide malo i nesto drugo od onog sto je nama bitno...te dane provedemo drukcije od onih radnih kuci...mada i tu smo stalno na kupanju...camac..Drava...Ali sam misljenja da putovanja obogate ljude a djecu pogotovo
neptun:
Neverovatno,ispade da na nautickom forumu niko ne voli more.meni je ipak plovidba na moru glavna stvar.
Ja volim reku,ali mi je more ipak glavno i mogao bih odma da se preselim,ali nesto i nisam imao priliku.
Ovo za decu u julu i avgustu jeste tacno.mora mnogo da se pazi na sunce,, ali nije to bolje ni na reci.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju