Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"

Занимљив оглас

(1/4) > >>

LSI:
Прегледајући вечерас огласе, наиђем на један због ког, кад сам га прочитао, нисам знао да ли да се насмејем или да се ухватим за главу.
Да ли је могуће - ма шта да ли је могуће, ето огласа, значи - могуће је.

https://www.kupujemprodajem.com/Dozvola-za-upravljanje-camcom-Potrebna-Veza--61030439-oglas.htm

Кога мрзи да крене путем линка, ево скраћене верзије огласа:

Tražim pomoc za izdavanje dozvole za upravljanje čamcem ! Plaćam sve dažbine ali zbog radnog vremena nisam u mogućnosti ni da se bavim učenjem , tako da bi platio sve dažbine i da dođem samo da se potpišem i uzmem dozvolu . ..
Ko mi može pomoći u tome, neka mi se javi na tel...

Следи број, следи име, а ту је и слика и Фејсбук профил...

Не знам како ћете реаговати ви али ја сам се запитао какав смо то народ постали?

petar_kozic:
Video sam ovaj oglas danas i gledao ga par sekundi nakon čitanja teksta i razmišljao da li su ljudi poludeli ili je država toliko propala, da skoro i ne postoji.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

oblak:

--- Citat: petar_kozic  13, 05, 2018, 20:54:47 posle podne ---Video sam ovaj oglas danas i gledao ga par sekundi nakon čitanja teksta i razmišljao da li su ljudi poludeli ili je država toliko propala, da skoro i ne postoji.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

--- Kraj citata ---
drzava je rasprodata od strane kvislinga i osim u smislu uprave zakonski ne postoji. Kraj!

cira58:
        Stvarno nema razloga iscudjavanju. Pa kad bivsi predsednik drzave nezna sta je polagao a kamoli sta je i zavrsio meni je ovo ok. Riba smrdi od glave.

Misha D:
 oglas je redak izliv gluposti na mozak, mentol ćovek

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju