E, ovako treba... > Honda

Stize BF20 gasni tilt??

<< < (2/3) > >>

LSI:

--- Citat: Zoran T  07, 05, 2018, 16:27:09 posle podne ---Laki skines (kupis) jedan amortizer s petih vrata "namontiras" na hondu i jedan deo posla on obavi...tvoj bude samo pocetni cim... ffff

--- Kraj citata ---

Хајде ти, лепо, заврши то што радиш, па нађи одговарајући амортизер и дођи и намести на мој мотор па онда кажи шта сам ти дужан (а ја ћу већ видети могу ли то да платим или не али о том - по том).

Стварно, кад би то могло да се реши тако једноставно, зашто то сви не ураде.
Ја се сваки пут пресамитим кад подижем мотор и сваки пут се питам кад ће ме повући у воду?

LSI:

--- Citat: DuleN  07, 05, 2018, 16:39:32 posle podne ---Svasta bi ovaj Laki hteo  dodo
Jeftinija varijanta je da zamolis komsinicu da ti pomogne ..

--- Kraj citata ---

Пусти се ти комшинице. Знаш добро да ја нећу да кварим срећу нашем другу. Видео си на оним сликама шта је љубав у очима...
Боље да се оканемо тих интимних пикантерија, него да видимо где да ми Зоран нађе амортизер - помагај ако можеш!

Mornar u kanalu:
Gasne amortizere radi po narudžbini Novopak Novi Sad  ,meni radili za naletnu rudu na prikolici , nije bilo skupo oko 1500 din . Evo telefon ako nekom treba Tel: 021/539-180

Fax: 021/539-181

Mob: 064/ 827 81

Послато са SM-G389F уз помоћ Тапатока

Mornar u kanalu:
Da , samo je mali problem proračunati silu potiska u N (Njutnima )  , jer mora  se naznačiti kad poručuješ .

Послато са SM-G389F уз помоћ Тапатока

Zoran T:
Njutn nije problem...izmeri se...veci problem je ima li mogucnosti montaze a da ne smeta upravljanju itd...treba to pogledati moze li ili ne...ja sam ga uporedio s gepekom jel je slican princip...pogledat ce mo Lazo a do tad komsinice...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju