Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Dozvola za rekreativni ribolov
hbojan:
--- Citat: Sale Rea 25, 10, 2018, 15:46:34 posle podne ---Koji je razlog poskupljenja ? Da nisu poribiljavali reke ili iskorenili ribokradice ?
Mamicu im.....
Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока
--- Kraj citata ---
Jesu...poribnjavali su Savsko jzero za potrebe svetskog prvenstva u pecanju. Od ne znam koliko tona ( neki pricaju 17, neki manje) poribili su sa 3 tone ribe. Lopovi bre...na svakom koraku i sve kradu sto im padne pod ruku.
Pecam vec dosta vremena...prosle godine je bilo ok, moglo je da se upeca nesto...ove godine nisam cestitu ribu video..potrovase sve. Ribocuvari...to je tek specijalna prica...nataknu one znacke oko vrata i glume serife... Dozvolu nisam pokazao nikome jos uvek...a iskreno niko me nije ni pitao na obali za dozvolu, ali na reci svaki pot kada se usidrim...
MiletaStamat:
Nisu fer za penzionere, kaže stariji od 65 godina, pa ja ću biti penzioner sledeće godine sa 55 godina.
To je diskriminacija penzionera no125 6589
U principu koliko ima ribe trebalo je da pojeftini, a ne poskupi. Ako ćemo mi sa po par štapova da uništimo riblji fond, onda im je slaba računica, samo nas teraju da ne plaćamo dozvole, nego kad naidju štapove u čamac i sunčanje.
BataVoja:
--- Citat: Sale Rea 25, 10, 2018, 15:46:34 posle podne ---Koji je razlog poskupljenja ? Da nisu poribiljavali reke ili iskorenili ribokradice ?
Mamicu im.....
Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока
--- Kraj citata ---
Bože, pa zar vi hoćete sad u zlatnom dobu da cene ostanu iste? Pa ne može, zlatno doba - zlatne cene.
Drivee:
Bices sa 55 godine penzioner ali ne pravi, pravi ces biti sa 65. Tada ces i dobiti punu penziju.
LSI:
Ако сам ја добро разумео, унете су измене у закон о пензијама тако да код оних који имају бенефициран стаж нема умањења пензије зато што се у пензију иде пре навршене 65. године.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju