Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Saradnja U.G "Moja Ladja" i Udruzenja profesionalnih ladjara Srbije

<< < (12/16) > >>

Bakara:
Marke, između nas je komunikacija dvosmerna, i ti možeš da izabereš bilo koga od kontakata da pričaš samo sa njim preko Zella, ili da pričaš na nekom kanalu sa više ljudi. E sad, na tom zello kanalu koju bi služio da prenosi 16.kanal, komunikacija bi bila jednosmerna - njega bi mogli samo da slušamo, po potrebi. Ima tema ovde na forumu o Zello aplikaciji, i već duže vreme koristimo jedan kanal za nas sa foruma. Radi odlično i kvalitet zvuka je izuzetan.
Bateriju i ne osećam da troši, internet isto tako :-)

@deda
Podržavam predlog u potpunosti, upravo se vraćam sa vode :-D

marke:
у том случају то је одлична ствар.  Пробаћу да и ја то инсталирам.

Извињавам се што нисам пажљиво прочитао све о томе.

114

zorter:
Da ne bude zabune, ja sam medju prvim osnivacima udruzenja moja ladja 2009. ali nista nismo uspeli jer nismo imali adekvatnu registraciju. Samo smo sebi i svom hobiju cinili stetu jer smo u ocima svih  bili bogati brodovlasnici.
A sto de tice mog posta nemam sta dodati. I ako ste, vi clanovi, sa raznih akvatorija pregovarate sa beogradskom kapetanijom kao da je ona nadredjena svim ostalim i kao da ona donosi uslove registracije. Toliko o poznavanju delovanja kapetanije. Ne zanima me sta radite ali to radite u ime clanova i na "svom" forumu bez uplitanja ostalih clanova
Ovo je forum nauticara a ne politicke partije ili nekih udruzenja. Manite me price "ko ne zeli da ucestvuje ne mora da cita". Hocu da citam sve na nautickom forumu i komentarisem jer sam nauticar koji hoce da pita sta ne zna i pokaze sta zna. Nisam Laza koji sve komentarise jer "sve zna",  u sta sumnjam jer takva osoba ne postoji. A ono sto ne zna, znamo koga cemo pitati, ne mora i to "samo on znati" i nas upucivati koga da pitamo.

DuleN:
Zopter,
Aj malo smanji dozivljaj...
U prethodnom postu si pitao ko ima pravo zastupa nauticare Srbije, sto niko nije napisao.. Sada pises da Udruzenje Nautcara "Moja Ladja" pregovara samo sa beogradskom kapetanijom, sto je teska neistina...
Teska neistina je i da je ovo ima bilo kakve veze s politikom i partijama... Niko nista ne radi "u ime clanova foruma", vec iskljucivo U IME CLANOVA UDRUZENJA, u kome niko ne mora da ucestvuje, i za cije smo ime trazili odobrenje vlasnika foruma (bio sam protiv da se to ime koristi !!!)
Sto se tice Laze, ponovo pises neistine.
Laza mozda jeste covek koji na ovom forumu ima naj vise postova, ali on je u 75% postova pitao ili izvestavao, daj Boze da je u 10% postova nesto tvrdio ili savetovao...
Zoptera, nisi koraktan...

DuleN:

--- Citat: Zox  30, 03, 2018, 20:50:08 posle podne ---Ово полако од наутичке теме меандрира ка личним размирицама...  a0335

--- Kraj citata ---
Ni u kom slucaju.
Trazimo samo istinu ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju