E, ovako treba... > Brodski motori
Torpedo
ser:
Jel nekom treba Torpedo od 45ks
http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,10370.new.html#new
rade:
Pomoc.Torpedo 9 kada ga upalim,gas radi kao lud,nemoze da se smanji jedino samo kada pritvorim cok.Sta to moze da bude?Jos,da li neko prodaje 9ku?
broker975fx:
--- Citat: rade 16, 07, 2012, 05:40:51 pre podne ---Pomoc.Torpedo 9 kada ga upalim,gas radi kao lud,nemoze da se smanji jedino samo kada pritvorim cok.Sta to moze da bude?Jos,da li neko prodaje 9ku?
--- Kraj citata ---
Ne bi da lupam da nije iber tura zovi ti majstora imas negde na pocetku teme broj telefona Sime, ok je lik
marke:
--- Citat: sloba72 05, 06, 2012, 16:27:58 posle podne ---Kod mene na torpedu je bila dinama i alternator i nikad se motor nije pregrejavao, a da ugradis alnaser to je vec malo ozbiljniji problem iz prostog razloga jer torpedo 9 nikad nije imao alnaser imaga volvo pa ako uspes negde da iskopas nosac alnasera onda si na konju,mada je lakse kupiti ceo drugi motor nego samo nosac to ti kazem iz licnog iskustva.a sto se tice alnasera ni njega nema nigde ali moze da se napravi od stojadinovog i reno 4 kombinacijom delova i radi perfektno kod mene vec 2 god svaki dan na torpedu 18/24.Ako sta zaskripi pitaj slobodno
--- Kraj citata ---
Ne kaze se ALNASER nego ANLASER.
Dinamo je losiji od alternatora jer vise zavisi od broja obrtaja i nema svrhe imati oba odjednom. Ako moze alternator moze, ako ne onda dinama. U slucaju da je kombinacija startera (anlasera) i diname to je losije resenje ali zavrsava posao kod slabijih motora. cheers
ginga:
062 8004753 majstor Sloba sa Stenke. ili ako hoces sam da cackas idi na www.ribolov na moru.hr mislim da ces tamo naci nesto. ako ti poluga gasa vraca gas onda ti je problem u PVP
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju