E, ovako treba... > Yamaha

Yamaha 6-8 ili neka druga

<< < (2/10) > >>

shomysss:
 Molim sve koji imaju par min vremena da udju na linkove i daju svoje misljenje o ovim sa oglasa

steps:
Malo je nezahvalno komentarisati motore samo sa slika. Imas par kockastih koje su sigurno starije od ovih oblih. Mogu ti za neki dan poslati sliku moje noge koja od marta do novembra stoji u Savi ( nije bas ovoliko bela kao jedna od ovih ali je daleko od ovih cistih). Imas neke bez alnasera neke sa, imas neke sa komandama ( original yamaha komanda je oko 100-150 evra polovna plus sajle). Zna se kako se proverava motor, pogledas oba ulja, izmeris kompresiju, najbolja proba je na camcu ako moze.... imas jednu 9.9 high trust za teze camce....obavezno kucni ili pritisni par puta elektroniku kada motor radi....( ako je neki lem popustio)

shomysss:
Meni se licno najvise svidja makar ovako preko oglasa ova 6-8ks ali mi uopste nije jasna ova varijanta da je ona 6ks a da moze da bude 8ks.?
Navodno su ga plombirali na 6ks zbog neke zabrane u svajcarskoj... Kada bi zaista mogao da bude 8ks najvise bih na njega obratio paznju

LSI:

--- Citat: shomysss  25, 02, 2018, 18:30:43 posle podne --- Molim sve koji imaju par min vremena da udju na linkove i daju svoje misljenje o ovim sa oglasa

--- Kraj citata ---

Овако, на основу огласа, ја бих се заинтересовао за овај мотор: https://www.kupujemprodajem.com/Yamaha-8-hp-4-takta-55512831-oglas.htm?filter_id=110419535.

Можда неки мајстори и знају како то мотор од 6 може да се одблокира па да буде 8 КС али док платите мајстора, да ли ће разлика у набавној цени бити оправдана?

Не бих никад купио мотор који није оцарињен.

Прегледао сам и све остале огласе и дуго би било да пишем шта ми се код осталих не допада. Мислим да је и ово довољно. Ипак ћете ви, на крају, морати сами да одлучите...

Срећно.

neptun:
Ovaj od 6 ks ima 6 ks ,a ovaj od 8 ima 8 i to je tako,mozda to moze nesto da se preradjuje,menja karburator i elektonika, ali to ne treba raditi.ja sam se prosle godine raspitivao oko toga za yamahu 8 samo onu okruglu ,noviju od ove kocke,koja je laksa skoro 10 kg. Pa je prodavac isto pricao o nekoj blokadi,da je to isto...na kraju sam zvao servis,naravno ne onaj na adi i isao u yamahu,na auto put..da se raspitam i svi su mi rekli da to ne treba da se prepravlja.
Inace motor mora da bude sa placenom carinom i porezom.ako je motor kod prodavca u srbiji,a jos nije paceno,znaci  da je presvercovan i legalno ne moze da se palte dazbine,osim da se presvercuje opet van zemlje,pa da se legalno uveze.pre kupovine obavezno u kapetaniju,da se pita sta sve treba od papira,pa tek onda kupiti,posto ovi samo kao nesto menjaju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju