E, ovako treba... > Yamaha

Yamaha 6-8 ili neka druga

<< < (7/10) > >>

Ljuba:
Imam baš tu Y8 na pomoćnom camcu, extra motor nema greške. Vidim da u zadnjih par godina dolaze iz Nemačke i to kao nove, moja je ta i deluje kao da nikada nije radila. Možda je to neki otpis rezervnih motora tamo po klubovima zato što su dvotaktne a tamo to više ne prolazi, ko bi ga znao.
Za registraciju je potrebno imati sve papire, račun iz Nemačke, zatim JCI sa overom da su carina i porez plaćeni  i naravno ugovor od notara.

JazzyMC:
I ja imam kombinaciju za taj model. Koliko trosi otprilike i koja mesavina... jel 2% ili 1% posto sam cuo obe verzije.

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Ljuba:
Piše na njoj, neki modeli su na 2% a kod moje je nalepnica 100:1, dakle 1% i toga se treba pridržavati, naravno samo kvalitetno ulje specijalno za tu namenu, sve ostalo će štetiti motoru.

zankiki:
To je sve tako, ali ja uvek mogu da se zakunem u moj T18.

Pošto trenutno nemam čamac na kom bih držao tomosa (probao sam prošlo leto na nelt300, ali je pomalo opasno  lol ), trenutno je konzerviran za... nekad. Ono što sam siguran je da ovaj motor nikada neću prodati, imam ga mislim preko 10 godina, gurao mi je više čamaca, posle prvi brod... Nikad me nije izdao.

Samo napomena da i tomos može jako lepo da radi ako je u ok stanju.

zankiki:
Moram samo da dopišem, da se neko ne bi pravio pametan  sajkaca nikako ne tvrdim da je tomos kvalitetniji od yamahe.
Ali ako naidje dobar komad po ok ceni, ne bih bežao od njega. I bolji je dobar tomos nego razgažena yamaha.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju