NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi
Prodajem sidro
STG:
Pitanje je bilo cemu sluzi, a ne cime se moze zameniti.
MiletaStamat:
Kad sam se raspitivao o sidrima i sidrenju, savetovano mi je da svako sidro ima na sebi par metara lanca kako bi bolje glava sidra pala na dno i povlačenjem konopca se lakše zakačilo na podlogu. I sam na svom sidru na čamcu imam tih par metara lanca, sad da li pomaže, ne znam, verovatno da, jer se uvek lepo usidrim i čamac se ne pomera.
zveki66:
Mileta, ovaj lanac je suvise lagan-tanak da bi svojom tezinom pripomogao da sidro lezi na dnu. Ako i na ovom sa kojim se sidris imas isto takvo zameni za neko malo jace ako smatras da ti za dnevno sidrenje od par sati uopste treba lanac.
MiletaStamat:
Pa Zveki možda i ne treba, ali nije mi letos smetalo, možda probam bez lanca, pa ću videti kako drži, ali za svaki slučaj držaću i lanac u komori na čamcu, pa ako sidro bude loše držalo staviću ga opet.
STG:
--- Citat: zveki66 25, 02, 2018, 14:55:43 posle podne ---Mileta, ovaj lanac je suvise lagan-tanak da bi svojom tezinom pripomogao da sidro lezi na dnu. Ako i na ovom sa kojim se sidris imas isto takvo zameni za neko malo jace ako smatras da ti za dnevno sidrenje od par sati uopste treba lanac.
--- Kraj citata ---
Bas zbog ovoga sam i pitao.
Ljudi cuju sta/kako treba da se uradi, pa uglavnom urade drugacije.
Nemam ideju cemu bi ovakav lancic mogao da posluzi, ali sidrenju svakako ne.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju