E, ovako treba... > Россия

Neptun 23

<< < (37/39) > >>

power70:

--- Citat: njegos68  09, 08, 2011, 22:54:27 posle podne ---
--- Citat: gaggiii  09, 08, 2011, 22:49:00 posle podne ---zamnicu i karburator..izbacicu K 65 i staviti K 36

--- Kraj citata ---
Prodaj to Poweru,pa kupi Yamahu..  :taunt:  :taunt:

--- Kraj citata ---

Moze...dobar neptun 23 uvek ima kupca....

A ti njegos68 bolje se spusti  na jednu voznju po Boki... :drinks:

Koje stiftove koristis....kupi od tomosa 10 i 18 stift pa probaj...

Ne znam u kom momentu ti lomi stift?Meni se to par puta desilo kada sam iz lera pri malo vecim obrtajima ubacio u brzinu....

tico:
Honda nema dvotaktne motore, lično mislim da su Yamahini motori bolji od Ruskih (ako se uopšte mogu porediti) mislim da i cena sve govori ali što kažeš 100 eura ćeš uvek dobiti za Neptun i ako ga prodaš u staro gvožđe. Mada ga ja nebi kupio za 100 eura, jer sam imao dosta starih motora i muka me uhvati kad neće da upali,  :download: a sutradan pali na zub.   :dance1:

njegos68:

--- Citat: tico  10, 08, 2011, 12:07:28 posle podne ---Honda nema dvotaktne motore, lično mislim da su Yamahini motori bolji od Ruskih (ako se uopšte mogu porediti) mislim da i cena sve govori ali što kažeš 100 eura ćeš uvek dobiti za Neptun i ako ga prodaš u staro gvožđe. Mada ga ja nebi kupio za 100 eura, jer sam imao dosta starih motora i muka me uhvati kad neće da upali,  :download: a sutradan pali na zub.   :dance1:

--- Kraj citata ---
  Ko je pominjao Hondu?  :lol: :taunt:  :yahoo:

andrijapajic:
Meni je Evinrude kidao stiftove, dok nisam odneo kod strugara da sredi elisu posto je bilo previse lufta izmedju elise (neka neoriginalna, prevelika, ne pitajte...) i osovine

gaggiii:
eee ovako ....zadnji pokusaj oko sredjivanja neptuna 23....inace ide u dunav sa rezervnim delovima kojih ima skoro ceo da se sklopi drugi..neki majstor za ruska cuda u branicevskom okrugu ili okolina pozarevca..jer nemam nameru voziti 100 km do bg ili jos dalje ...zna li neko postojili ili je bolje odmah u dunav da ga bacim

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju