E, ovako treba... > Россия

Neptun 23

<< < (30/39) > >>

zorter:

--- Citat: neptun23  07, 02, 2010, 21:58:10 posle podne ---Hvala za novi zivot.

--- Kraj citata ---

HVALA vama na razumevanju i zelji da se ovaj forum odrzi u najboljem druzenju. :good: :drinks:

power70:
Da nastavimo gde smo stali....

Onaj neptun gore koji mi covek nudi prodaje se za 150e !

Cena verovatno moze ici na dole...ako nekog zanima dacu mu broj pa neka zove i pazari! :aikido:

kemppi:

--- Citat: kemppi  07, 02, 2010, 19:29:24 posle podne ---
--- Citat: neptun23  07, 02, 2010, 12:35:35 posle podne --- Neznajuci pri tom gde grese i da je motor solidan cak je pravljen od vrlo skupe ili ti kvalitetne legure AL i ostalih materijala vrlo uprosten i efikasan. Sve ovo mogu i prakticno da obrazlozim ako neko neveruje . Nije sve onako kako se vidi i cuje. Pozz iz NS

--- Kraj citata ---

Gde me nadje sa legurama aluminijuma,zivo me interesuje da mi prakticno obrazlozis koja je to vrlo skupa i kvalitetna legura.

--- Kraj citata ---

Jos nisam dobio prakticno obrazlozenje.
Kao sto neko rece,Rusi su za vojsku radili kvalitetne stvari,npr.posto su legure aluminijuma  u masinstvu poznate vec 30-ak godina,Rusi su napravili napredak jer su aluminijum legirali skandijumom i dobili novu leguru koja  ima jako dobre mehanicke osobine i kasnije je svrstana u grupu 8XXX,a koristili su je na avionima Suhoj,pa sam pomislio da Neptune nisu od nje pravili  :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

power70:
Vidis ...pa izgleda da si  u pravu si!!!!
Московское ММП им. В.В. Чернышева koji prizvodi NEPTUN 23 prizvodi takodje turbomlazne motore za avione i helikoptere!

http://www.rbcdaily.ru/2008/12/11/industry/394313

rade:
Napisi ti nama o pouzdanosti motora:koliko si ga vozio prosle godine,potrosnja goriva,ulja,dali se nesto kvarilo dali ima rezervnih delova i gde ih ima.Majstori za popravke :gde ih ima,koji su dobri a koji losi,cena delova i majstora.To nas interesuje.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju