E, ovako treba... > Россия

Neptun 23

<< < (27/39) > >>

rade:
ako je karburator pravilno nastelovan sta ga ja imam stelovati svaki cas,ali koja je opotrosnja pri punom gasu

rade:
To i ja mislim.

neptun23:
Jasno je da ste brojniji ali ste i kukavice. Evo trkamo se u camac i motor . Ako me pobedite jedan Neptun manje. Siguran sam da to nije problem posto je barem jedan od vas iz Novog Sada.

Dule HU:
Neptun 23 nije uopšte bitno da li smo brojniji ili ne ali ono što želim prijateljski da ti kažem je da počneš malo ozbiljnije da se odnosiš prema ovom forumu i članovima istog. Ako već nemaš šta drugo da napišeš (a izgleda da nemaš jer 80% tvojih poruka se tiče vanbrodskih motora, bar tako piše u izveštaju tvog profila) onda nemoj više da budeš tako naporan i uporan, a ako ti to voliš ja to cenim i poštujem ali me nećeš ubediti da je to najbolje uz svu tvoju dobru nameru. Očigledno je da ti i Power 70 volite to i to vam niko ne spori ali ajde malo konstruktivnosti u vašim postovima, pa će i ostali zaključiti da ste ozbiljni ljubitelji vode.

power70:
Hoces konstruktivnost??!!! U cemu si ti to konstruktivan????

No evo malo konstruktivnost....Stanite na crtu jednom od nas lepo nas pobedite i ucutkajte-ako bas toliko smetamo ovde ono sto pisemo! Moze trka brzine a i potrosnje!!! :aikido:

--- Citat: budens72  07, 02, 2010, 11:18:11 pre podne ---Ako troši 10 l na punom gasu,onda je to odlična potrošnja....Moj drug ima Veteroka,čini mi se 12 ks,ali taj guta ko lud...moguće da nije dobro naštelovan...

--- Kraj citata ---

Imam novog veteroka 12 potrosnja mu ne prelazi 4 litre....moze se proveriti!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju