E, ovako treba... > Россия
Neptun 23
neptun23:
Jako nas osporavaju neznam zasto.Mi se malo salimo ali u isto vreme smo obicni ljudi koji su se pronasli sa necim sto je staro i vrlo retko. Uzivamo vozajuci se i sredjivajuci te dosta stare motore. Voleo bi da pre bilo kog komentara prvo se provozaju sa NEPTUNOM 23
Kapetan:
cek vi radite i restauraciju neptuna ?
ПЕЦОВ:
pa kad ga imas moras i da ga restauriras,haha.to su masine jako zahvalne za razlicite vrste budzenja i zahtevaju posvecenost.ne u smislu da se stalno nesto popravlja,jer mislim da mogu da se nameste da jako lepo rade,vec da se stalno cacka i namesta.najvise me podseca na motoriste i jawe i cz-ce.tako nekako ako ste me shvatili.najbitnije je da radi.komfor je komfor,a skromnost je vrlina
power70:
--- Citat: Dule 06, 02, 2010, 20:28:19 posle podne ---Ma u redu je skromnost. :) Naravno da je vrlina.
Nije neskromnost kad kažem da nikada ruski motor ne bih stavio na čamac i njim pošao na djerdap. Pa čak ni kao pomoćni motor. Pre tomos 4. Pouzdaniji je.
--- Kraj citata ---
Tomos pouzdaniji od Neptuna 23? :taunt:
Koji tomos verovatno 18?
Odakle ti takva ideja? Retko ko je ovde vozio neptuna a daju se ovakvi proizvoljni komentari!!! :aikido:
Neptun 23 je prica za sebe to nije veterok ili vihor...on je posebna klasa za sebe! :pioneer:
power70:
Kako niko i nije??
Jeste !!!! Godinama uvozen i prodavan po SFRJ sa uspehom!!! Ljudi su ga masovno kupovali tako da se i sada mogu naci primerci u extra stanju za male pare!
To tvoje misljenje je totalno pogresno i ako nesto neznas nemoras i ostale ljude dezinformisati!
Ovo je zadnji primerak koji smo ja i NEPTUN23 pazarili!!
1979.godiste svi papiri i racuni ,pali kao mina i vapi da se neko pojavi da mu stane na crtu!!! Ako ima takvih? :aikido:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju