E, ovako treba... > Metalni čamci

Samogradnja u 74. godini

<< < (7/10) > >>

milegrcki:
Vookela,kod mene u klubu smo menjali kompletne pontone sve novo.Firma iz BG,sve je moralo biti sa atestom,znaš ko je sve to odradio,opet mi stariji.Jedan primer,ja sam odrastao u Beogradu kada je fijaker išao ponjemu,gradio sam nasip na Adi ciganliji imao sam 15 god.radna akcija,da li neko danas može da organizuje radnu akciju,to mi ni u klubu nemožemo jer niko neće doći.Moje znanje o gradnji čamaca nema kome da prenesem,jer su ljudi ne zainteresovani.Nije to samo kupi projekat,treba znati i tehnologiju rada.Bavio sam se mišlju da kompletnu samogradnju sa fotografijama i opisom rada uradim za naš forum,ali sam odustao nemam za koga.Pozz.

MiletaStamat:
Mile ja znam jednog entuzijastu u gradnji čamaca. To je ZoranT sa foruma, trenutno radi sebi metalni čamac. Šteta je vas dvojicu ne sastaviti i sa svojim znanjem i iskustvom stvarno ne napravite neku posebnu temu ovde na forumu o izgradnji čamaca.

sale.m79:
Mileta ovo je ta tema i umesto da se Mile davi pitanjima krecu filozofije.
Ja ga slucajno znam i cujemo se redovno.

milegrcki:
Mileta,kompletnu gradnju Zorana sam pratio i sve komentare i bodrenja i brige kako će ga registrovati.To su dva sistema gradnje moj i njegov.On je počeo 19 marta a ja 7septembra,on je napravio samo korito,ja sam uradio kompletan brod ,ostala mi je ograda na pramcu i bitve.Ofarbao sam  ga temeljnom bojom bojom spolja i unutra.Nije Zoran spor pitanje sistema gradnje.Ja korito uradim,za mesec dana,da sam radio svaki dan komletan brod u limu i ofarban uradim za tri meseca i to sam bez ičije pomoći.Imam svo sistem rada i netreba mi pomoć.Sve sam to naučio od majstor Apića gledajući,nikada mi nije hteo ništa pokazati

DuleN:
milegrcki,
Svaka tebi cast !!! Ja te zaista cenim i postujem i divim se sta jedan sam covek moze i ume uraditi...
Ipak, cini mi se da ima u tvom pisanju neka sitna nota zalosti ili razocarenja, jer nema ko da nasledi to sto bi ti bio spreman da poklonis - iskustvo i znanje.
Ja ne volim da savetujem, ali bih te ipak zamolio da razmislis i da ili ovde na forumu, ili na nekom drugom mestu napises i postavis to sto znas, jer uvek ce se pojaviti neko, ko ce umeti da ceni, postuje i koristi to sto si napisao...
Ja ti zelim puno zdravlja i entuzijazma !!!!
Na zdravlje  114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju