E, ovako treba... > Plovila
Pasara
JazzyMC:
Super, hvala na informacijama, okrenucu brojeve pa cu da vidim. Bas sam sad video na sajtu Tehnonautike da i tamo imaju. Kao i svako polovno plovilo uvek ima nesto da se cacka i sredjuje. Planiram i nove lezajeve unutra da uradim, prsluk za dete treba da uzmem, daske da prelakiram, korito da sredim malo. Bice posla a i ulaganja roll4
Za tu pukotinu na kobilici su mi predlozili da radim sa fiber gitom, ne znam da li je to ok resenje? Nije velika rupa, udareno je i deo gelcoat-a je otpao...bar koliko se ja razumem. Ostatak korita je u super stanju
Mileta sretacemo se sigurno, non stop si na vodi a nadam se da cu i ja cesto biti a0335
MiletaStamat:
Marko gledam sad na oglasima tu tvoju Pasaru, tamo ima više slika 6589. Dobro izgleda, uz malo glancanja uživaćeš ove sezone. Koliko vidim ona ima neke komande. Kad se malo stabilizuje vreme i bude više toplih dana, ja ću na mojoj još nešto majstorisati, pa ako budeš raspoložan i imaš vremena možeš prošetati do Batajnice da razmenimo iskustva 114
zveki66:
Lepa pasara, moj neostvareni decacki san, i dan danas mi je zao sto je nisam imao. Neka te sluzi dokle god ne pozelis nesto vece.
JazzyMC:
Hvala svima, oduvek su mi se svidjale pasare tako da sam konacno i dosao do jedne. Sigurno cu uzivati, da upoznam malo bolje reku, pravilno odrzavanje camca, majstorisanje, prepravke itd a za dalje cemo videti. Kad kupis nesto i zavolis mislis da nikad neces menjati to sto si kupio ali verujem da cu vremenom pozeleti i nesto novije, vece stri
Mileta to bi bilo super, ja sam relativno blizu, na Ledinama tako da mozemo da se nadjemo da razmenimo iskustva pre nego sto krenem sa radovima. Da, to je ta pasara sa oglasa. Merkao sam je neko vreme i na kraju je zena popustila a i covek je spustio dosta cenu tako da nisam hteo da propustim priliku
JazzyMC:
Da li mozete da mi preporucite neko sidro i sta bi jos trebao da kupim uz njega... ne treba mi nista specijalno, ne bih nocio usidren naravno nego cisto da mogu da se usidrim privremeno. Uglavnom bih se vrteo tu na Savi oko Medjice, povremeno mozda i na Dunav. Gledao sam Danfort sidra, daluju mi ok za ovo sto mi treba ali otici su i do Tehnonautike da se raspitam mada vidim da ih ima i u Gros inoxu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju