E, ovako treba... > Plovila
Pasara
JazzyMC:
Odlicno, onda cu verovatno i ja uzeti u Gros inoxu. Nije bas mala razlika u ceni a ima jos opreme koju treba kupiti. Mada je veci problem docekati pocetak sezone kgk
vookela:
Danfort 4kg za moj camac na Dunavu odlicno radi posao...kupio u gros inoxu
JazzyMC:
Od silnog citanja po forumima zabole me glava, zilion kombinacija i misljenja ali definitivno cu onda uzeti danfort, par metara lanca i kanape hi
Sledeca stavka je prsluk za cerku, video sam da imaju u Tehnonautici neke koji nisu preterano skupi mada sam danas video i u oglasima jedan koji bi mozda odgovarao a deluje dosta kvalitetno ali se bojim da nije prevelik. Cerka ima oko 13kg i uklapa se u kilazu prsluka mada je na donjoj granici
https://www.kupujemprodajem.com/Prsluk-yamaha-10-20-kg-57098403-oglas.htm?filter_id=110419535
MiletaStamat:
Prošetaj do Zemuna, nekadašnji TIZ kod policijske akademije, ima tu jedna prodavnica koja prodaje ZAŠTITNU OPREMU. prošle sezone ja tu kupio za sebe prsluk, bilo baš nešto jeftino, za decu imaš i u Gros Inoxu. Konope sam kupio na Buvljaku, Novi Beograd, kad udješ od nadvožnjaka prvi ulaz na ćošku drže razne konopce. Nisu profesionalni, ali nisu loši, a jeftinije nego u prodavnicama.
JazzyMC:
Znam gde je to na buvljaku ali nisam se setio toga, hvala Mileta clap Otici cu i tamo da pogledam sta ima
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju