E, ovako treba... > Plovila

Pasara

(1/8) > >>

JazzyMC:
Napokon i ja da predstavim svoju novu ladju  hi
Pasara Istranka sa Tomos 10kom, registrovana, prikolica naravno nije. Ima do sezone da se radi na njoj, nista ozbiljno, uglavnom estetski detalji. Ima komande ali moram da kupim sajlu za gas i menjac. Jel imate neki predlog gde to da pogledam? Rekli su mi da mogu da probam kod Bobana na Vozdovcu(Boban sajle). I korito bi trebalo malo srediti, ima na kobilici malo cuknut deo i par jos nekih sitnih ogrebotina

Miletina tema je odlican izvor informacija, tu sam dosta korisnog video... hvala Mileta 114

Bakara:
Pozdrav, imaš lepu pasaru :-)
Sajle radi servis Stevčević na Karaburmi, a u Ugrinovcima imaš Dragišić sajle, radio sam kod njih i vrlo su korektni. Za cenu se raspitaj, nađi njihove telefone, imaju po netu pa vidi šta ti više odgovara.

LSI:
Срећна принова! Лепо и очувано изгледа.

Што се сајли тиче, у фирми Бобан-сајле ради Влада Панић (бар је радио кад је мени требало) - телефон: 011 347 33 20.
На Карабурми, испод богословије, на почетку Вишњичке улице има кафана Код два бика - поред је фирма, заборавио сам назив и број телефона али за сваку препоруку (двапут су ми правили сајле).

Bakara:
To kod dva bika je Stevčević, a mnogi ga zovu Žika Sajla :-)

MiletaStamat:
Neka ti je srećna Pasara, da što više ploviš s njom, i da se sretnemo negde na reci. Kad sam ja kompletirao komande, ipak sam se odlučio da kupujem u Tehnonautici na keju, imaš ih i na Adi u Servisu GALIJA, bilo ih je u u GrosInoxu ul. DžonaKenedija br.14, Obidji pa proveri cene, nekada se baš razlikuju. Uzmeš orginal, potrebnu dužinu i miran si. Zvao sam Žiku Sajlu, ili Boban sajle, ne sećam se sad baš, ali odbili su me i rekli da ne rade za nautiku sajle. Kad kupuješ uvek kupi malo duže, ali ne previše, da se ne savijaju mnogo ali ni da se ne zatežu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju