E, ovako treba... > Elektrika
Brodska mini-klima
zankiki:
Ako ikada pomislim da mi treba klima na brodu prodaću brod...
Neka se ne naljuti neko ko drugačije misli, ali... Pa jedva čekamo leto da bude toplo, da se kupamo i uživamo u ladovini uz hladno pivo, a umesto toga treba da se zavučem u brod i palim klimu?
Sa druge strane, još nam se za sve ove godine nije desilo da u 10-11-12 uveče kad krećemo na spavanje u brodu bude toplo da ne može da se spava.
Zima uzima danak, i sam sebe hvatam kako od dosade smišljam šta mi sve još treba na brodu... Međutim, čim malo otopli i krene da se plovi, sve zaboravim i - plovim.
Ljuba:
Ja upravo investiram u bolji sistem rashlađivanja, produžavam platformu i montiram extra merdevine za ulazak u vodu kgk
zankiki:
Ja ću da instaliram na zadnju platformu tuš sa tehničkom vodom, da mogu da se polivam dok pecam i da ne plašim ribu sajkaca
Ljuba:
Lepši je pogled na 200,000 stri u komadu.
Tuš, to sam sproveo na platformu a imam poseban rezervoar za njega od 120l. Posle kupanja u reci isperem se čistom vodom a inače, kad je baš vruće samo podmetnem ludu glavu da se rashladi na blic tamburanje
zveki66:
--- Citat: zankiki 24, 02, 2018, 11:33:17 pre podne ---Ako ikada pomislim da mi treba klima na brodu prodaću brod...
Neka se ne naljuti neko ko drugačije misli, ali... Pa jedva čekamo leto da bude toplo, da se kupamo i uživamo u ladovini uz hladno pivo, a umesto toga treba da se zavučem u brod i palim klimu?
Sa druge strane, još nam se za sve ove godine nije desilo da u 10-11-12 uveče kad krećemo na spavanje u brodu bude toplo da ne može da se spava.
Zima uzima danak, i sam sebe hvatam kako od dosade smišljam šta mi sve još treba na brodu... Međutim, čim malo otopli i krene da se plovi, sve zaboravim i - plovim.
--- Kraj citata ---
[/b][/b][/b]
Sve receno i jednoj recenici. llll llll
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju